SZON - PR cikk

2015.07.29. 11:55

Kapcsolódjon ki, tartson velünk Szilvásváradra!

Kikapcsolódásra vágyik, de nem tudja hová utazzon? Szívesen menne messzebbre de nincs kedve vezetni vagy vonatozni? Akkor csatlakozzon hozzánk! Következő úticélunk a csodás Szilvásvárad!

Kikapcsolódásra vágyik, de nem tudja hová utazzon? Szívesen menne messzebbre de nincs kedve vezetni vagy vonatozni? Akkor csatlakozzon hozzánk! Következő úticélunk a csodás Szilvásvárad!

Fedezze fel velünk Szilvásvárad megannyi szépségét, látnivalóit!

Délelőtt fakultatív programok közül lehet választani: megtekinthető a református kerektemplom, mely hazánk egyetlen és Európa legnagyobb református kerektemploma; az Orbán-ház, mely a palóc népi építészet szép példája; a Ménistálló és Lótörténeti kiállítás, ahol a lipicai ló történetét lehet megismerni, illetve a ménes legszebb ménjeit lehet megtekinteni; valamint a Kocsimúzeum, ahol a szekértől a finom mívű, bőrüléses hintókig számos lóvontatású közlekedési eszköz látható.

Ebéd után a legmeredekebb vonalvezetésű, és egyben a legforgalmasabb hazai kisvasúton a Fátyol-vízeséshez utazunk: az érdekes, lépcsőszerű mésztufaképződményen a fátyolosan lezúduló víz csodálatos látványt nyújt.

Bejárjuk a Bükk legszebb kirándulóhelyét, a Szalajka-völgyet, ahol a látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss, tiszta levegőt, a nyugalmat.

A számos látnivaló közül a Szabadtéri Erdei Múzeum az „erdei ember” hajdani mesterségeit mutatja be, az interaktív Archeopark pedig Szilvásvárad és a Bükk hegység ősi múltját.

Időpont: 2015. augusztus 8.

Ár: 8 490 Ft/fő

Indulás: a kora reggeli órákban Nyíregyházáról

Foglalási és fizetési határidő: 2015. augusztus 3.

Szervező: Expert-Holiday Utazási Iroda 46/780-450 (H-P 09.30-18.00); bankszámlaszám: 10918001-00000117-51320000, [email protected]; www.megbizhatoutak.hu. Eng. szám: U-001257, adószám: 23314823-2-05.

A részvételi díj tartalmazza: az utazás, az ebéd, az erdei kisvasút költségét, az Archeopark-belépőt és a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: a fakultatív programok díját (felnőtt belépők: Orbán-ház: 300 Ft/fő; Lótörténeti kiállítás: 500 Ft/fő; Kocsimúzeum: 500 Ft/fő) és az italfogyasztást az ebéd mellé. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk. További információkat a Kelet ügyfélszolgálatán (Nyíregyháza, Dózsa György út 4–6.) is kérhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában