SZON - PR cikk

2015.10.26. 14:10

Kolbász a köbön

<strong>Békéscsabai gasztrokalandok az ALDI támogatásával.</strong>

Békéscsabai gasztrokalandok az ALDI támogatásával.

A Csabai Kolbászfesztivál, az ínyencek ünnepe, a maga több százezres látogatottságával évről-évre bebizonyítja, hogy a minőségi gasztronómia iránti igényekre érdemes odafigyelni. Valahogy úgy, ahogyan azt a fesztivál kiemelt támogatója, az ALDI teszi.

 

Az idei fesztiválprogram fő attrakciói idén is a hagyományos versenyek voltak. Kolbászkészítő verseny, ifjúsági gyúróverseny ­– ezek az élő tradíciót és a legnemesebb gasztrokulturális hagyományokat bemutató programok teszik a kolbászfesztivált igazán értékessé.

 

A fesztivál másik népszerű helyszíne, az ALDI Lacikonyha is számos meglepetéssel készült. A látogatók különleges ízelítőt kaphattak a hagyományos magyar gasztronómia remekeiből. A falatozó kínálatában az áruházlánc által forgalmazott, kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeké volt a főszerep: malacszendvics, betyár lecsó, brassói, debreceni, töltött káposzta, grillezett zöldség és sok más finom falat várta a fesztiválozókat, akik a hagyományos ízek mellé az áruház kitűnő pékáruiból is válogathattak.

 

A látogatók megbizonyosodhattak róla, hogy az ALDI kiváló minőségű, hazai készítésű termékeivel maguk is tökéletes magyar fogásokat tehetnek a családi asztalra.

 

A fesztivál az izgalmas gasztronómiai kalandokon túl gazdag zenei programot is kínált. Az ALDI színpadon fellépett a Majka és Curtis és a Magna Cum Laude is.

 

Az ALDI a klasszikus magyar gasztronómia és a nemes ízek mellett örömmel támogat fontos társadalmi célokat is. A tavalyi kezdeményezést folytatva, a cég az idén is vendégül látta a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gondozásában élő gyermekeket, akik az esti koncerteken is részt vettek.

 

És hogy az öröm ne csak egy napig tartson, az üzletlánc az ALDI Lacikonyha bevételéből 500 ezer forintot ajánlott fel a gyermekvédelmi központnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában