SZON - PR cikk

2015.10.12. 14:25

Professzionális technika a tökéletes látásért

A szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívást jelent. Az Optik Stúdió Kontaktlencse és Szemüveg Szalonban nem egyszerűen csak szemüveget árulnak, hanem több éves szakmai tapasztalattal segítenek megtalálni a hozzánk, stílusunkhoz legjobban illő keretet. <p lang="zxx" style="margin-bottom: 0.5cm; font-weight: normal;">

A szemüvegvásárlás gyakran igazi kihívást jelent. Az Optik Stúdió Kontaktlencse és Szemüveg Szalonban nem egyszerűen csak szemüveget árulnak, hanem több éves szakmai tapasztalattal segítenek megtalálni a hozzánk, stílusunkhoz legjobban illő keretet.

A megyében először itt használt XXI. századi VisuReal technológi segítségével még könnyebben és gyorsabban választhatjuk ki a tökéletes szemüveget. Egy iPad, egy rajta futó interaktív alkalmazás és egy speciális kamera kombinációjával fényképeket és videókat készítenek rólunk különböző keretekben, és egymás mellett elhelyezve hasonlíthatjuk össze, hogy melyik áll a legjobban. Így szinte gyerekjátékká válik a keretválasztás.

 

Az ideális szemüveg elengedhetetlen része a tökéletes látást biztosítópontosan diagnosztizáltlencse. A Hoya VisuReal rendszere lehetővé teszi a szemvizsgálat során, hogy egyszerűen és gyorsan, tizedmilliméter pontossággal végezzék el a méréseket. Másodpercek alatt. A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbb látszerész üzletben manuálisan végeznek. A visuReal videó-centrírozó rendszerrel azonban mindez egy rendkívül precíz, számítógépes módszerrel történik. Nem csak a kereteket, hanem a lencséket is szimulálni tudja ez a program. A különböző lencsék vizuális teljesítményét jeleníti meg az iPad. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy úgy látunk az iPad-del, mintha különböző szemüveglencséken keresztül látnánk, és így még könnyebben győződhetünk meg az egyes lencsék közötti különbségekről a végső döntés, vásárlás előtt. A szemüveg viselőjének így még pihentetőbb, biztonságosabb és még tökéletesebb látást nyújt.

 

A VisuReal rendszer segítségével készült szemüveg kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít. A Korányi Frigyes úti Intersparban lévő Opticnet Stúdióban 100%-os megelégedettségi garanciát vállalnak az így készült szemüvegekre, és folyamatos akciókkal várják a tökéletes látásra vágyókat

 

Elérhetőségek:

Optik Stúdió Kontaktlencse és Szemüveg Szalon

Nyíregyháza, Korányi Frigyes úti Interspar

Nyitva tartás: hétfőt - szombat: 9.00 – 20.00

Telefon: +36 42/595-390

www.optikstudio.hu


Az Opticnet Magyarország legnagyobb magán látszerészekből álló optikai bolthálózata. Az Opticnet partnereként széles választékot, a legjobb árakat és minőséget, teljes körű szolgáltatást talál az Optik Stúdió Kontaktlencse és Szemüveg Szalonban a Korányi úti Intersparban, és a Szemfény Optikában. tovább »


Felismeri a számokat az egyes képeken? A teszt segítségével ellenőrizheti színlátását. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában