SZON - PR cikk

2015.11.30. 16:28

Ecofleet, a professzionális és ügyfélközpontú szolgáltatás

Az Ecofleet GPS járműkövetés, flottamenedzsment és team menedzsment megoldásokra specializálódott nemzetközi csapat. Céljuk a flották és a munkafolyamatok optimalizálása. A standard járműkövetési szolgáltatások mellett partnereik egyedi igényeire is megtalálják a megoldásokat.

Az Ecofleet GPS járműkövetés, flottamenedzsment és team menedzsment megoldásokra specializálódott nemzetközi csapat. Céljuk a flották és a munkafolyamatok optimalizálása. A standard járműkövetési szolgáltatások mellett partnereik egyedi igényeire is megtalálják a megoldásokat.

Az Ecofleet több mint 20 országban, több mint 60.000 jármű számára nyújt telematikai szolgáltatást. Ezzel piacvezető Kelet-Európában, Skandináviában és a Balti államokban a járműkövetés területén. Az Ecofleet által kínált megoldások biztosítják, hogy a flották körüli napi rutinfeladatok automatizáltan működjenek, valamint könnyen kezelhető és érthető adatokat és statisztikákat biztosítanak.

 

Hatékonyság a szállítmányozásban

Az Ecofleet járműkövetési rendszere folyamatosan ellenőrzi a jármű helyzetét. A telematikai adatok alapján vezeti a menetlevelet, menetnaplót, ezáltal csökkentve a munkatársakra háruló adminisztrációt, támogatja a fuvarszervezők munkáját, kontrollálhatóvá teszi a flotta költségeket, továbbá egyszerűsíti az e-útdíj bevallást is.

 

Megkönnyíti az értékesítést

Érezte már, hogy a feladatok elosztása olyan, mint egy végtelen kirakós játék? A folyamatos egyeztetés egyben rengeteg telefonhívást is jelent az iroda és az úton levő munkavállalók között, és többször eredményezhet sok, feleslegesen levezetett kilométert. Szabaduljon meg a problémától, tekintse át járművei helyét az Ecofleet flottamenedzsment rendszerével! Egy térképen követhet minden munkavállalót, a feladatokat pedig hozzárendelheti a megfelelő személyhez. Az illető értesítést kap erről, illetve az irodában is rögzítésre kerül a feladat kiadása. Emellett Ön minőség-ellenőrző kérdőíveket is készíthet a munkavállalóinak, valamint szükség esetén kiszámíthatja a legoptimálisabb útvonalat a napi – illetve megváltozott – feladatokat figyelembe véve, így spórolva időt a munkatársak számára.

 

Hó eltakarítás, utcaseprés és más munkák irányítása a feladat?

Szüksége lenne egy rendszerre, amellyel könnyen kezelheti a karbantartási feladatok elosztását? Szeretné tudni, hogy hol takarították már el a havat és azt is, hogy mennyi idő volt elvégezni egy-egy munkát? Az Ecofleet rendszere ezt is képes kezelni, így Ön gyorsan áttekintheti a munkákat, könnyen kiszámolhatja a költségeket és optimalizálhatja a működést.

 

Mezőgazdasági és építőipari termelékenység növelése

Az Ecofleet GPS járműkövetési szolgáltatása segít kontrollálni a munkafolyamatokat. Automatikus jelentésekkel követheti a gépek működési üzemidejét, az üzemanyag fogyasztást és a tankolásokat, a feladatok elvégzését területenként, a munkagépek munkaidejét, a gépkezelők munkaidejét. Könnyedén megtalálja a legközelebbi járművet egy-egy feladatra és ügyfeleinek is megnyugtatóan meg tudja válaszolni a kiszámlázott érkezési és távozási időre vonatkozó kérdéseit. Az Ecofleet segít vezetni a nyilvántartást az eszközökről, azok helyéről és használójáról. Kezelje a feladatokat és a velük kapcsolatos kommunikációt rendszerben. Így gyorsan ki tudja osztani a feladatokat a megfelelő munkatársaknak. Ugyanebben a rendszerben láthatja a munkatársak által, a feladat kapcsán, a telefonjuk segítségével küldött visszajelzéseket, státusz és minőségbiztosítási eredményeket is.

 

Ecofleet e-Útdíj

Az Ecofleet e-Útdíj, az útdíj fedélzeti eszközzel (OBU) történő bevallására kialakított speciális szolgáltatáscsomag. Pontos, megbízható szolgáltatásával csökkenti az adminisztrációs terheket. Minden benne van, ami a pontos és megbízható útdíj fizetéshez szükséges. Az Ecofleet e-Útdíj csomag részei: E-útdíj bevallási lehetőség 2 évig, 24 órás E-útdíj ügyfélszolgálat.

 

Bővebb információért hívja a 06-80-555-666 ingyenes zöld számot 8.00 és 17.00 óra között.

 

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában