SZON - PR cikk

2016.03.18. 11:40

Nyílt nap lányoknak a nyíregyházi LEGO gyár IT központjában

Kíváncsi vagy, milyen lehet nemzetközi környezetben dolgozni, egy izgalmas és menő márka képviseletében, ahol angoltudásodat is használhatod?

Kíváncsi vagy, milyen lehet nemzetközi környezetben dolgozni, egy izgalmas és menő márka képviseletében, ahol angoltudásodat is használhatod?

Gyere el a nyíregyházi LEGO Manufacturing Kft. IT ügyfélszolgálatának április 8-án megrendezésre kerülő nyílt napjára, amit kifejezetten lányok számára hirdetünk meg!

Kevesen tudják, hogy Nyíregyházán működik a teljes LEGO Csoportot kiszolgáló IT szolgáltató központ (munkatársaink a világ minden tájáról érkező informatikai problémákat oldják meg telefonon és e-mailben) – és mivel vállalatunk gyorsan növekszik, ennek a központnak is egyre több munkatársra van szüksége. Szeretnénk, ha a fiatal hölgyek is betekintést nyernének ennek az ízig-vérig nemzetközi területnek az életébe, ami korántsem csak a fiúk számára tartogat izgalmas feladatokat, jó társaságot és remek lehetőségeket.

A nyílt nap során találkozhatsz a területen dolgozó női munkatársainkkal, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat, élményeiket a munkájukkal kapcsolatban. A kötetlen beszélgetések mellett betekintést nyerhetsz a területen dolgozó munkatársak mindennapi munkájába, sőt: ki is próbálhatod, milyen lenne az élet a LEGO IT ügyfélszolgálatánál!

Mindezek mellett az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodhatnak az álláskereséssel kapcsolatban, és természetesen a LEGO kockák is előkerülnek majd a nap során! :)

A program részletei:

  • Időpont: április 8.
  • Indulás-érkezés: 9 órakor indul egy ingyenes LEGO busz a nyíregyházi buszpályaudvarról, és a 15:00-kor indul vissza a gyárból a pályaudvarra
  • Akiknek a jelentkezését várjuk: angolul jól beszélő lányok, akik érdeklődnek az informatika iránt és szívesen dolgoznának hasonló munkakörben.
  • Jelentkezni lehet: a LEGO csoport karrieroldalán (lego.com/careers) meghirdetett programunkra („Nyílt nap lányoknak a LEGO Manufacturing Kft. IT osztályán”) egy önéletrajz feltöltésével.
  • Jelentkezési határidő: április 3. (a helyek száma korlátozott, így érdemes mielőbb elküldeni a jelentkezést)
  • Amennyiben felkeltette a program az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésed!

    Épülj be te is a nyíregyházi LEGO gyár IT szervezetébe!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában