SZON - PR cikk

2016.04.25. 15:31

Átadták a Szabolcs Takarék megújult nyírcsaholyi fiókját

<p style="text-align: justify"><strong><span style="color: black">A Szabolcs Takarékszövetkezet nyírcsaholyi fiókjának felújítását ünnepelték a résztvevők hétfőn.</span></strong>

A Szabolcs Takarékszövetkezet nyírcsaholyi fiókjának felújítását ünnepelték a résztvevők hétfőn.

A jelenlévők Magyar Csabáné Nyírcsaholy község polgármesterének köszöntője, valamint Bede József a Szabolcs Takarékszövetkezet elnök-igazgatójának ünnepi beszédét követően a Takarékszövetkezet folyamatos megújulásának jelentős bizonyítékát „vették birtokukba”.  A technikai, fizikai felújításon, valamint akadálymentesítésen túl a szolgáltatási színvonalát emeli a jövőben a készpénzkiadó automata (ATM), valamint ügyféltanácsadói iroda létesítése is. Utóbbival a megszokott személyre szabott szolgáltatásokon túl lakás-előtakarékossági, befektetési, biztosítási termékek értékesítésére, továbbá értékpapírműveletekre is lehetősége nyílik a megye hitelintézetének választott Takarék meglévő és leendő ügyfeleinek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában