SZON - PR cikk

2016.07.25. 15:08

Indítsuk együtt az Olimpiára Mátét!

A megye új pénzintézete a <strong>KELET Takarék</strong> 2016. július 30-án, Nyíregyházán a Kossuth téren egy sport- és egészség nap keretében búcsúztatja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen Olimpikonját, Helebrandt Mátét a Rióba történő kutazása előtt.

A megye új pénzintézete a KELET Takarék 2016. július 30-án, Nyíregyházán a Kossuth téren egy sport- és egészség nap keretében búcsúztatja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen Olimpikonját, Helebrandt Mátét a Rióba történő kutazása előtt.

A résztvevőknek lehetősége nyílik együtt gyalogolni egy közel 2 km-es távon a sportolóval, valamint akik energiát éreznek még magukban Katus Attila aerobik edzését is végig mozoghatják.

Az új pénzintézet nem takarékoskodik a programokkal, így fellépnek többek között: a Sényői Dancesing tánccsoport tagjai, a speciális mentők valamint a Zumba csapat Lesch Zsófi vezetésével.

Fontos információ a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy az ingyenes szűrővizsgálatok igénybevétele mellett lehetőség nyílik önkéntes véradásra a Városháza épületében a programok ideje alatt.

Mint ahogyan a rendezvény „Mozogj és nyerj!” szlogenje is mutatja a gyaloglásban és a véradáson résztvevők automatikusan bekerülnek a tombolasorsolásra, ahol fődíjként egy 30.000.- Ft értékű Takarékszelvény talál majd gazdára.

A programról részletesen a facebookon az „Indítsuk együtt az Olimpiára Helebrandt Mátét! Mozogj és nyerj!” esemény bejegyzéseiből lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában