SZON - PR cikk

2016.11.16. 11:25

A térség dinamikusan fejlődő munkáltatója

<strong>A Szatmár Optikai Kft. a brit Specsavers Opticians mátészalkai optikai üzeme, az anyacég egy kiemelt fontosságú leányvállalata. </strong>

A Szatmár Optikai Kft. a brit Specsavers Opticians mátészalkai optikai üzeme, az anyacég egy kiemelt fontosságú leányvállalata.

Műanyag szemüveglencsék gyártása és szemüvegek összeszerelése a főtevékenységünk, egyéni vevői igények szerint. Ezen túlmenően jelentős logisztikai tevékenység folyik vállalatunknál. A szervezetünk jól ismert és elismert munkaadó a régióban, élénk társadalmi kapcsolatokkal rendelkezünk és figyelemre méltó közösségi értékteremtő programokat szervezünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a folyamatos volumen- és vevőkör-növekedés mellett is sikerült megőrizni az emberi erőforrás előrelátó fejlesztésének hangsúlyát. Munkavállalóinkat bevonjuk a folyamataink fejlesztésébe, átlagon felüli munkakörnyezetben dolgozhatnak, és a munkabéren túlmenően, ösztönző béren kívüli juttatásokat nyújtunk.

Közös jövőnk szempontjából fontosnak tartjuk a munkavállalók egészségének megőrzését, ennek érdekében ingyenes szabadidő-tevékenységekben vehetnek részt, a legmodernebb munkavédelmi eszközöket nyújtjuk számukra és kiemelten gondoskodunk a biztonságos munkavégzésről.

Működésünk során a környezetünk védelmére is figyelünk, folyamatos kontroll alatt tartjuk a hulladékgazdálkodásunkat, és olyan anyagokat, megoldásukat alkalmazunk, melyek nem eredményeznek környezeti károsodást.

A Szatmár Optikai Kft. büszke arra, hogy nem csak az üzleti eredmények és a munkavállalók motivációja, fejlesztése fontos számunkra, hanem a társadalmi felelősségvállalás is.

Önkéntes munkánkkal aktívan támogatjuk a helyi, rászoruló közösségeket és nehéz helyzetben élő munkatársainkat. Jótékonysági eseményeinken elsődleges szempont, hogy a munkavállalónk érezzék, hogy egy jó ügyet szolgálnak, és ők döntsenek arról, hogy milyen programokkal, milyen nehéz helyzetben élő csoportot támogatjuk.

Munkahelyi kultúránkban minden munkatársunktól elvárjuk az egymás iránti figyelmet, türelmet, segítőkészséget. Nem fogadjuk el, ha valakit a munkahelyen sérelem ér a személyes problémái vagy nézetei miatt. Jótékonysági eseményeinken ötvözzük a magyar és angol hagyományokat, módszereket, ezáltal erősítve a sokszínűséget és az elfogadást.

Szatmár Optikai Kft.

4700 Mátészalka, Curtis utca 1.

+36 44 501 000

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában