PR cikk

2019.08.26. 08:15

A fogszabályozás által biztosított 5 kulcsfontosságú előny

A fogszabályozás gyermekek és felnőttek esetében egyaránt egyre népszerűbb beavatkozásnak számít. A segítségével biztosítható az esztétikailag megfelelő, szép és egészséges fogsor.

Fotós: Phoenixns

A fogszabályozás szerencsére mindenki számára elérhető kezelésnek számít, így minden páciens számára meg lehet találni a megfelelő készüléket. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a felnőtteknél sok esetben csak a rögzített készülékek jelentenek hatékony kezelést. Ismerje meg a fogszabályozás 5 legfontosabb előnyét alábbi írásunk segítségével!

Biztosítja a fogak egészségét

A ferde és egymásra dőlt fogak az esztétikai kellemetlenség mellett egészségügyi hátrányokkal is szoktak járni. A fogmosás segítségével sem távolítható el teljes mértékben a fogközökben lerakódott lepedék és szennyeződés. Ez egy idő után a fogak szuvasodásához, a fogkő kialakulásához és fogágybetegségekhez vezethet, amelyek a fogak elvesztését is jelenthetik.

Ha a gyermekkorban nem került sor fogszabályozó kezelésre, akkor felnőttkorban történő fogszabályozással mindenképpen érdemes ezt pótolni. Általában 1-2 évig szükséges hordani a készüléket.

Vonzóbbá teszi a mosolyt

A vonzó mosoly elérése érdekében a fogszabályozás kiváló megoldást biztosít. Az egymásra dőlt fogak és a fogak közötti terek, illetve a fogak ferdesége mind kezelhető problémáknak számítanak.

A fogszabályozással foglalkozó szakember egyéni kezelési tervez készít, amely alapján hatékonyan kezelhetők lesznek a fogakkal kapcsolatos problémák. Az eredmény pedig vonzó és magabiztos mosoly lesz a páciensek számára.

Lehetőséget nyújt speciális megoldásokra

Gyermekkorban legtöbb esetben a kivehető készülékek kerülnek alkalmazásra, kamasz- és felnőttkorban pedig a rögzített készülékek nyújtanak megoldást. A szakember mindig teljes mértékben egyéni, személyre szabott kezelési tervet készít, amely speciális megoldásokat is tartalmazhat.

Ilyen megoldás lehet a nyelv felől felhelyezhető vagy esztétikailag előnyös, átlátszó fogszabályozó használata.

Növeli a magabiztosságot

Az egészséges és szép fogsor magabiztos megjelenést biztosít, amely jobb közérzetet eredményez. A fogszabályozás hatalmas segítséget nyújthat azok számára, akik nem érzik magukat magabiztosnak a fogsorukkal kapcsolatos problémák miatt a mindennapokban.

Magasabb életminőséget eredményez

A legfontosabb, hogy a kezelés jobb életminőséget eredményezzen minden páciens számára. A fogszabályozás által megvalósított tökéletes végeredmény egy egészségesebb és magabiztosabb életszínvonalat garantál.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában