PR cikk

2019.09.19. 11:11

Dr. Huawei

Szinte a semmiből tört elő és vált az iPhone fő vetélytársává az Android rendszerű, kínai Huawei márka.

A Huawei Technologies Co. Ltd. mára a világ egyik legnagyobb telefongyártójává nőtte ki magát, mivel körülbelül 170 országban van jelen, és telefonjait a népesség közel egyharmada használja. Népszerűsége szeretett márkává varázsolta a nevet, és minden második ember kezében ott látjuk.

Azonban minden telefon “megbetegedhet”, még a legnagyobb nevet viselő brandek is. Ilyenkor sürgős segítség kell egy olyan “szakorvos” személyében, aki megannyi problémára ismeri a gyógyírt.

Most a Huawei Y7 Prime példáján keresztül Dr. Huawei-t kérdezzük, hogyan ismerjük fel a tüneteket!

Elromlott a töltőcsatlakozó?

 • Ha azt tapasztalja, hogy a “páciens” nem tölt vagy nem csatlakozik kellőképpen a számítógéphez, akkor igen! Ilyenkor érdemes kicserélni az alkatrészt. Nem kell aggódni, mivel ez az egyik leginkább használt eleme a telefonnak, ez gyakran megeshet.
 • Kijelzőt vagy hátlapot cseréltessek?

 • Leejtés következtében sokszor megsérül a kijelző. Megjelenhetnek kezdeti tünetek; mint a pixelhiba, a sárga háttér. A “betegség” előrehaladott állapotában pedig az érintőpanel is működésképtelenné válhat. A “kezelés” általában 20-45 percig tart.
 • A vizsgálatok során kiderült, hogy a Huawei Y7 Prime hátlapja magába foglalja az egész készüléket, kivéve az említett LCD kijelzőt. A “műtéti csere” ezért, 45 percesre nyúlhat.

  Segítség, sötétedik!

 • A hátlapi kamera önmagában ritkán romlik el, de megeshet, hogy egyik pillanatról a másikra felmondja a szolgálatot. A drasztikus sérülések 90%-ban leejtés vagy beázás során történnek. Az “ellátás” körülbelül 45 perces.
 • Nem hallok tisztán!

 • A készülékben több hangszóró és mikrofon is található, így ezek mindegyike külön cserélhető, még a jack csatlakozó is. A “beavatkozás” nagyjából 20-45 perc lehet, a “betegtől” függően.
 • Haldoklik a telefonom!

 • Egy zárlatos, felpuffadt akkumulátor nemcsak a kijelzőt feszítheti ki a készülékházból, de a gyári teljesítményt is csökkentheti. A telefon sokszor túlzottan felmelegedhet, és akár teljesen működésképtelenné válhat, ami további “kezelési költségeket” eredményezhet.
 • A helyreállító eljárás csupán 15 percet igényel. Érdemes mindezek miatt 2-3 évente újra kivizsgálni az ügyet, kicserélni, minden jelentkezett hiba nélkül.

  És a “Mentális egészség”?

 • A műszaki cikkeknél is lényegesek a belső állapotok megfelelő szinten tartása. Lefagyások, lassú reakciók esetén elgondolkodtató egy “pszichológiai” szoftverfrissítés, de akár egy terápiás hálózat függetlenítés, régióváltás vagy magyarosítás is szóba jöhet.
 • Fontos észben tartani, hogy az egyes kezelések telefon típusonként eltérhetnek.

  Ha te is szeretnéd kivizsgáltatni a tüneteket, akkor tudd, hogy a Huawei Klinikán minden telefon “személyiség” segítségre lelhet!

  (PR cikk)

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában