PR cikk

2020.04.12. 18:38

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról.

Internet of Things IOT icons panel on circuit board background.

Fotó: Getty Images

 

Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén.

A hazánk harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás biztosítása 4,2 millió ügyfele részére. Lakossági ügyfelei mellett, a Társaság a hazai felhasználók teljes vertikumát kiszolgálja az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig.

Mind ez idáig az NKM Energia Zrt-t. számos nagy tekintélyű, eredményes hazai és nemzetközi nagyvállalat, illetve hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozás választotta partnerének a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson és a gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig. Mára a lakossági szegmens mellett, a társaságcsoportban elvégzett átalakulásokat követően, az NKM Energia az üzleti szegmensben is hazánk egyik legmeghatározóbb partnerévé vált.

A Társaság versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés. Egy energiapiacon működő vállalatnak nem csupán az árversenyben, de az ügyfélközpontúságban is helyt kell állnia, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkeznie, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér.

Az NKM Energia hitvallása, hogy a vállalkozások mindennapi működésének és fejlődésének nélkülözhetetlen eleme az energia, legyen szó akár áramról, akár földgázról. Ezek biztosítása érdekében a Társaság az elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja, már a kezdetektől szakértői segítséget nyújtva ügyfeleinek és üzleti partnereinek.

Az NKM Energia számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink a széleskörű, komplex szolgáltatásainkat egy csatornán keresztül érhessék el. Így amellett, hogy az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető, megoldásokat kínálunk az ügyfeleink valamennyi igényére. Azok a vállalatvezetők, akik az NKM Energia Zrt.-t választják üzleti partnerüknek, jelentős mennyiségű időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára. A felelősségi körünk és feladatunk folyamatosan a legmagasabb színvonalat követeli meg tőlünk, most sincs ez másként: a jelenlegi járványügyi helyzetben, a koronavírus elleni harcban oroszlánrészt vállaló kórházak számára társaságunk biztosítja az intézmények zavartalan működéséhez szükséges gázt és áramot”– vallja Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában