Szponzorált tartalom

2021.04.27. 10:31

Ezekre figyelj, ha egyszerre divatos és kényelmes papucsot akarsz venni

Papucsra minden nőnek szüksége van, akár otthoni használatra, akár hétköznapi, utcai használatra. A papucs a nyári időszak elsőszámú lábbelije, amely még a szandáloknál is kényelmesebb, lazább viseletet biztosít. De csak akkor, ha a vásárlásnál megfelelő modellt választasz. Hogy mire kell figyelni? Mutatjuk!

Forrás: ccc.eu/hu

Hallgass a szívedre!

Az első és legfontosabb tanácsunk, hogy az a számodra megfelelő női papucs, amelyiket te annak tartod. Hogy ez a kijelentés általánosnak hangzik? Az lehet, mégis azt gondoljuk, hogy a papucsválasztásnál ugyanaz a helyzet, mint a divat többi területén: nem másnak kell megfelelned, elég magadat jól éreznek egy adott öltözékben. Azaz a papucsok között úgy keresgélj, hogy azt is nézd, mit hordanál szívesen, mi kedves a lelkednek. Lehet, hogy egy profi divattanácsadónak nem az a modell lenne az első ajánlata, ám ha az adott papucsban nem a kifutón szeretnél vonulni, hanem a mindennapi életedben, ne törődj ezzel. Hallgass a szívedre!

Figyelj az anyagválasztásra!

Ahogyan a legtöbb lábbeliből, papucsból is többféle létezik az anyagát tekintve. Van természetes bőr, ekológikus bőr, irhabőr, magas fényű és nubuk, de a textil, illetve a mesterséges anyagok ugyancsak bevált megoldások. Ezek között az alapján válassz, ami számodra fontos szempont. A fenntarthatóság, a környezettudatosság érdekel? A természetes anyagok között keresgélj. A tartósság a legfontosabb? A bőrben nem tudsz csalódni! Mindenképpen nézz utána az anyagok tulajdonságainak a döntés előtt.

Fotó: ccc.eu/hu

Nem mindegy, mekkora a sarok!

Egy papucs kialakítása lehet lapos, magasított, platformos, de sarokkal is rendelkezhet. Ez utóbbi mérete a néhány centimétertől a 10 centinél is nagyobb lehetőségekig mozog, azaz bőven lehet válogatni. Közel sem mindegy, mekkora a sarok, hiszen ez alapjaiban határozza meg a kényelmet. Egy minőségi papucs lapos kialakításban mindig komfortosabb lesz, mint magas sarokkal, az más kérdés, hogy utóbbi elegánsabb megjelenést kölcsönöz, szebbek lesznek benne a lábak. Az már a vásárló döntése, hogy melyik számára a fontosabb szempont.

Színben szinte minden!

A színválasztásnál is döntést kell hozni, ráadásul nem is lesz ez egyszerű, mert rengeteg a lehetőség. Csak a legnépszerűbbeket felsorolva meg kell említenünk az arany, a barna, a bézs, a bordó, az ezüst, a fehér, a fekete, a kék, a khaki, a lila, a piros, a rózsaszín, a sárga, a szürke és a zöld árnyalatait, ráadásul ezek kombinációi is népszerűek. Ha valami egyszerűt szeretnél, válaszd az alapszíneket, jöhet a fekete, a szürke vagy a fehér, de ha színesebbre, vidámabbra vágysz, bátran próbálj fel egy élénk darabot.

Fontos a brand!

Nem feltétlenül kell a márka alapján papucsot választani, de azért szögezzük le: a minőségi kialakítás, illetve a tartósság szempontjából igenis fontos a brand. Néhány elismert gyártó, akikben nem fogsz csalódni: Bassano, Clara Barson, DeeZee, Gino Rossi, Go Soft, Home&Relax, Inblu, Jenny Fairy, Lasocki, Rieker, Sergio Bardi, Tom Tailor, Via Ravia.

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában