Szponzorált tartalom

2021.08.12. 11:31

Nyaralás a kertben és a nappaliban

Sokan döntenek úgy, hogy sehová sem mennek nyaralni, inkább a saját kertjükben alakítanak ki egy olyan teret, ahol az egész család kellemesen érezheti magát. Napjainkban nem csak különféle nyári kiegészítők, mint medence, vagy gyerekjátékok adnak lehetőséget a kertben történő „nyaralásra”, hanem a kerti bútorokkal is olyan környezetet teremthetünk, mintha csak egy nyaraló kerthelyiségében töltenénk a szabadságunkat. A nyár nem csak a munkáról, hanem a pihenésről, a kikapcsolódásról, a relaxációról is szól. Hogyan és mivel tehetjük kellemessé a nyarat? Mutatjuk a válaszokat!

Forrás: Gorodenkoff / Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Nyaralás a kertben és a nappaliban

A gyermekeink bizonyára egy percig sem gondolnak arra, hogy el kellene menni valahová nyaralni, ha úgy alakítjuk ki a kertet, hogy az már – már egy menő, víz közeli kempinghez hasonlít. Mivel érhetjük ezt el? Többek között egy mini játszótérrel, amit a saját kertünkben is könnyedén létrehozhatunk. A gyerekek szeretnek hintázni, a homokozóban is órákig elvannak, a csúszda pedig minden játszótér fénypontja. Szerencsére, már nem kell ahhoz játszóházba menni minden egyes alkalommal, amikor a gyerekeink trambulinozni, vagy ugráló várazni szeretnének. Még ilyen nyári játékokat is könnyedén beszerezhetünk, hogy aztán kertünk fénypontjaivá váljanak.

A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket. Erre remek alkalmat biztosítanak a kerti házikók, amelyekben elvonulnak és a szülői mintákat gyakorolják. Már csak néhány játékkal kell felszerelni és indulhat a felnőtteket utánzó játék. A gyerekek, a gyereksátrakért is odáig vannak, akár a kertben, akár a házban állítjuk azt fel. Minden gyermek szeret bekuckózni egy olyan helyre, ami csak az övé, ahol csak az ő kincsei vannak. Még a nagyobbak is imádják az ilyen sátrakat, hiszen remek hely az elvonulásra. És a legtöbb gyerek az éjszakai sátorozást is szereti, amivel szintén fokozhatjuk a nyári élményeiket.

Nagyon sokan állítanak fel medencét a kertben, amely fókuszpontja is lehet a kinti térnek, de az egyik legkedveltebb eszköze is a nyári pihenésnek. Egy-egy forró nyári napon nincs olyan ember, aki ellen tudna állni a medence csábításának. A vízi hancúrozást követően pedig jólesik elnyújtózni a nappali kanapéján.

Néha szükségünk van egy olyan bútordarabra a lakásban, amely valódi kikapcsolódást ígér. Az ülőgarnitúrák is ezt a célt szolgálják, és maximális kényelmet biztosítanak számunkra. A sarokkanapék és az U alakú kanapék még egy többtagú család számára is lehetővé teszik a közös pihenést és az otthoni nyári mozizást, amivel szintén felpezsdíthetjük az otthon töltött nyári napokat. Ha valóban minden fentebb említett eszközt beszerzünk, egy fantasztikus otthoni nyaralásban lehet részünk.

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában