Szponzorált tartalom

2021.09.30. 09:50

Milyen filmet nézzek ma este?

Az egyre hűvösödő esték egyik igazán jó programja lehet, ha megnézünk egy jó filmet. De hol keressünk filmet? A TV-ben? Vagy egy mozicsatornán? Kérjünk egyet valamelyik barátunktól? Jó filmet sok helyen találhatunk. Csak keresnünk kell.

Young couple waching movie on tv

Forrás: illusztráció

Fotó: Serg Zastavkin

TV vagy mozicsatorna?

A TV-ben reklámok szabdalják szét a történetet, és a kezdés időpontja is kötött. Mozicsatornán mi választhatunk a hangulatunknak megfelelő alkotást. Lehet, hogy művészfilmet néznénk, de az is, hogy csak nevetnénk egy nagyot. A választék bőséges, nézhetünk horrort vagy izgalmas thrillert, de ha az akciófilmeket kedveljük, abból még Dél-Koreait is választhatunk.

Egy jó nevetés a nap végén

Egy fárasztó nap után jól eshet nevetni egy jót, amerikai vígjátékok szórakoztathatnak el bennünket, nézhetünk Oscar-díjas alkotásokat is, vagy egy zs kategóriás akciót. Az is elég vicces.

Ok, már tudjuk, milyen filmet szeretnénk. De melyik legyen konkrétan? A hirnavigator.hu oldalon toppcikkek foglalkoznak az aktualitásokkal, ezek segíthetnek a választásban. Egy jó kritika, vagy egy cikk a kedvenc színészünkről, és máris szűkül a kör. Ugye, hogy nem is könnyű dönteni? Talán túl sok film van.

Néhány évtizede még nem volt ilyen probléma. Egy csatorna volt, azon vagy ment film, vagy nem. Persze nem sírjuk vissza a boldog békeidőket, inkább megküzdünk a feladattal, és választunk a filmek tengeréből.

A kedvenc színészünk

Választhatunk szereplő alapján is, a kedvenc színészünket mindig szívesen látjuk, ahogy éppen újra legyőzi a gonoszt, megmenti a világot, vagy csak elcsavarja valakinek a fejét. Vagy mindezt egyszerre. És többnyire egyszerre.

Aztán ott vannak persze a sorozatok is. Az egész hétvégét a képernyő előtt tölthetjük, takaróba burkolózva, összebújva, kakaót szürcsölgetve. Pisloghatunk a képernyő előtt a félhomályban, chipset rágcsálhatunk vagy sósmogyorót, esetleg a komplett vacsorát is elfogyaszthatjuk az ágyban. Minek felkelni?

Min nézzük meg a kiválasztott filmet?

Filmet nézhetünk 8LED-K óriás TV-n, 3D-ben, de laptopon vagy telefonon is. Mobilon persze csak a legelvetemültebb rajongók filmeznek. Lehet a hang szuper sztereo. Egy háborús filmben mögöttünk fog robbanni a bomba. Jó hang, jó kép. És indulhat a film,

Egy jó film leköt bennünket. Nem enged, fogva tart. Válasszunk egyet, aztán hajrá, kapcsoljunk ki egy kicsit a valóságból.

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában