Szponzorált tartalom

2021.09.17. 19:53

Eldöntötte már, mit termel jövőre?

Most érik a paprika!

Cégünk, a Mantar Kft. több mint 30 éves gazdasági múlttal rendelkezik. Elsősorban zöldség feldolgozást, savanyúság konzerv előállítást végzünk főtevékenységként.

A paprika alapanyag beszerzése közvetlenül termeltetésünkben működik. Több mint 1000 tonna paprika alapanyagot dolgozunk fel évente. Az alapanyagokat mintegy 70 hektáros szerződött integrációból közvetlenül szerezzük be. Termelőink között tudhatunk őstermelőket, családi gazdálkodókat, fiatal gazdákat, szövetkezeteket, önkormányzatokat.

Cégünk folyamatosan fejlődik, termelőink száma évről évre nő. Fő paprika fajtáink: Orange típusú, Chili típusú, Kápia típusú paprikák. Szoros kapcsolatban vagyunk vetőmag nemesítőkkel, szakmai munkatársakkal a jobb eredmények eléréséhez.

A termeltetési szerződések megkötésére (fix ár!!!), a vetőmagok – előfinanszírozás keretében történő – kiosztására minden év január-február hónapjaiban sort kerítünk. Így termelőink, azok családtagjai már a korai tavaszi hónapokban bizakodva kezdhetnek neki a mezőgazdasági munkálatoknak.

Tóth Sándor a Mantar Kft-nek nem „csak” ügyvezetője és a Kft tulajdonosi körének tagja, de egyben a nyersanyag termesztetéséért, felvásárlásáért – annak feldolgozásáért is felelős és aktívan részt vevő vezetője.

Családi gazdaság vezetőjeként évek óta végez paprika termelést, agrotechnikai és növényvédelmi újításokkal tesztelve. Az így szerzett szakmai tapasztalataival látja el termelőinket hozzásegítve ezáltal egy eredményesebb, gazdaságosabb mezőgazdasági évhez.

Fontos számunkra termelőink visszajelzése, megelégedettsége avagy kritikája, gondja egy-egy szezon közben és zárást követően. A pandémia előtt több ízben is szerveztünk vacsorával egybekötött termelői találkozót, szakmai napot.

Amennyiben Cégünk felkeltette érdeklődését a jövő évi termelését illetően és szívesen megtekintené paprika ültetvényeinket, most erre is lehetőséget bizosítunk.

Bármilyen kérdése adódna az elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mantar

Magyar-Német Élelmiszerfeldolgozó Kft.

4562 Vaja, Rohodi u. 2.

Tel: +36 – 44 – 585 510

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában