SZPONZORÁLT TARTALOM

2021.12.14. 10:05

Most vásároljunk Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórát online!

Forrás: pixabay

A Samsung Galaxy Watch 4 okosóra egyedi kialakítása, intelligens szoftvere és kiemelkedő állapotérzékelője arra ösztönöz minket, hogy érdemes beruházni erre a termékre. Ráadásul a Classic modell továbbra is a népszerű forgatható előlappal rendelkezik. A gyártó lemondott az „Active” márkanévről a legújabb termékcsaládnál, ehelyett a sportos megjelenésű Galaxy Watch 4-et választotta a cég zászlóshajójaként, és egy „klasszikus” változatot, amely a korábbi Watch 3 fényűző tulajdonságait foglalja magában.


A Galaxy Watch 4 Classic okosóra fontosabb jellemzői


 

Az első olyan Samsung okosóra, amely méri a testösszetételt, hogy ellenőrizni tudjuk a fejlődést bárhol is legyünk. Nézzük röviden a további specifikációkat:


Csoportos kihívás funkció, hogy a barátokkal együtt élvezhessük a növekvő lépésszámot és szinten tartsuk a motivációnkat.

Valós idejű vérnyomásmérés és EKG.

 

Holisztikus alvásfigyelés funkció, a vér oxigénszintjének és a horkolás mintázatának ellenőrzés céljából.

 

Letisztult kialakítás élénk képernyővel a pörgős napokra és a különleges alkalmakra is.


Az árak tekintetében a Classic változatot 170 ezer forintért, a többi típust pedig 120 ezer forintért vásárolhatjuk meg az ismert hazai internetes boltokban.


A Samsung Galaxy Watch 4 és a Watch 4 Classic belülről megegyezik. Az új Wear OS szoftvertől és a Samsung One UI felületétől a 3 az 1-ben állapotérzékelőig és a kiterjedt óralap-kollekcióig ugyanazt a szoftveres élményt kapjuk. A Watch 4 Classic elegánsabb illesztéseket tartalmaz, mint például a rozsdamentes acél ház, bőrszíjak és a fizikailag forgatható előlap. Képzeljük el úgy, mint az Apple Watch „Edition” termékcsaládját. Kivéve, hogy a Galaxy Watch 4 Classic sokkal megfizethetőbb, mint az Apple Watch Edition modellek, amelyek jellemzően csúcskategóriás anyagokból, például kerámiából és titánból készülnek. A magas minőséget bizony meg kell fizetni!


 

Az okosóra kialakítása

 

A Samsung Galaxy Watch 4 mindkét verziója újratervezett kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az okosóra lapjáról a szíjakra való hézagmentes átmenetet. Az egységes „óragombkészlet” szintén hosszúkás alakú, nem pedig egy kiálló kerek egész, amelyet egy süllyesztett oldalgomb kísér. A Watch 4 Classic megkapta a forgatható előlapot, amely egyben praktikus navigációs eszköz és kiváló fidget spinner, utóbbi jelenleg nagyon divatos kellék külön is. Amióta az eredeti Samsung Galaxy Watch debütált az előlappal, az ugyanolyan jelképpé vált a termék számára, mint az S-Pen a Galaxy Note okostelefonra. A mechanizmust leszámítva azonban a termék sokkal karcsúbb, így egy olyan modern eszköz, amelyet nem lehet összetéveszteni egy hagyományos időmérővel.


 

A Wear OS előnyei és hátrányai


 

Az eszköz szoftvere az eddigi legjobb élményt nyújtja a Wear OS használatával. Viszonylag hamar lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes legyen a váltás az applikációk és a menük, valamint a beállítási oldalak között.

 

Attól függően, hogy melyik okosórát vesszük meg, az időmérő 18 órától két-három napig működik egy feltöltéssel. Az akkumulátor élettartama nagy probléma volt a korai Wear OS-eszközökkel, amelyek gyakran kisebb akkuval és régi processzorokkal rendelkeztek.


 

Az akkumulátor élettartama 


 

Elsőre hallásra lehet, hogy meglepő, de az üzemidő 40 óra is lehet, méghozzá rendszeres használat mellett (egyes hírek szerint akár egy hétig bírja az akkumulátor), azonban arra figyeljünk oda, hogy a folyamatos GPS-igénybevétel, az „always on display” mód bekapcsolásakor napi töltést igényel a készülék.


 

Összegzés


 

A Galaxy Watch4 Classic a Samsung által kifejlesztett Wear OS operációs rendszerrel gördülékeny kapcsolatot biztosít a Samsung Galaxy készülékekkel. Mindezek mellett vezérelhetjük a zajszűrést a Galaxy Buds 2 fülhallgatón, vagy engedélyezhetjük a telefonon lévő applikációkat egyenesen az óráról. Vásárlás előtt azonban célszerű megnézni a webáruházakban kínált termékhez tartozó leírásokat és véleményeket, hogy nagyjából tudjuk, mire számíthatunk. Az olyan kiegészítő opciók, mint az iránytű, még előnyösebbé teszik a Classic okosóra típust.

 

(PR CIKK)

 

Címkék#okosóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában