Hirdetés

2022.03.07. 13:04

Biztonságos munkavégzés a magasban

Ki kellene tisztítani az ereszt? Fel kellene szerelni a napelemeket? Le kellene vágni a fa tetején lévő ágat? Azt sem tudja, hogy hogy kezdjen hozzá?

Bizonyos körülmények között a magasban végzett munka nem kerülhető el, azonban nem mindenkinek van megfelelő gépparkja az ilyen feladatok ellátásához. A Klíma-Solar Szolg Kft. biztonságos és hatékony megoldást ajánl a problémára.

 

 

– Ahhoz hogy ne legyen akadály ha valamit magasan kell megoldani, érdemes darus emelőgépet bérelni, hiszen nagyban elősegíti a feladatok végrehajtását – ajánlja Sóvári József, a Klíma-Solar Szolg Kft. tulajdonosa. – Ez egy igen egyszerű és megbízható módja annak, hogy megkönnyítsük a munkavégzést, ráadásul nem terheli meg nagyon a pénztárcánkat, és rengeteg felesleges idegeskedéstől, stressztől és balesetveszélytől kíméljük meg magunkat. Ugyanis sokan ilyenkor hosszú létrákat használnak, ami nagyon balesetveszélyes. Ahol csak lehetséges, kerülni kell a nem megfelelően kitámasztott vagy rögzítetlen létrák vagy állólétrák használatát. Elég egy rossz mozdulat, és kész is a baj. Ezért ajánljuk ilyen esetekben mindenkinek a kosaras emelő használatát. Számos feladathoz elengedhetetlen, hiszen magasban és nehezen hozzáférhető helyen végzendő munkák biztonságos és gazdaságos kivitelezésére fejlesztették ki. Nagyon sokféle iparágban könnyíti meg a munkálatokat, de már hétköznapi emberek számára is könnyen elérhető akár közel 21 méteres munkamagasságig, ráadásul az oldal kinyúlás a gép tengelypontjától mérve 9 méter 100 kg-ig, 7 méter 200 kg-ig.  

 

 

A Klíma-Solar Szolg Kft. emelő darus autója széleskörűen alkalmazható például szerelésre, szerviz munkára, gallyazásra, épülethomlokzatok felújításánál, közvilágítás szerelésnél, klíma- vagy napelem szerelésnél, kőműves és festő munkáknál, vasszerkezetek építésénél, festésénél, bontásánál, ereszcsatorna javításnál és építésénél, de akár filmezésnél, filmforgatásnál, reklámtáblák szerelésénél is, és még sokféle magasban végzendő tevékenységre. A magasban végzett munkák gördülékeny, precíz, pontos produktív kivitelezésének elengedhetetlen feltétele.

 

 

– Ügyfeleink számára a fő szempontunk a megbízhatóság, kedvező ár és a biztonságos munkavégzés. A bérlőnek, vagy gép kezelőnek rendelkeznie kell érvényes típus vizsgával, de ha nincsen, gyakorlott, szakképzett kezelőszemélyzetet is biztosítunk. Az emelődarus autónk rendelkezik a jogszabályban rögzített biztonságtechnikai, személyi emelőgépekre vonatkozó vizsgálatokkal. 
Bérlőink kérésére mindenben készséggel állunk rendelkezésre, mindig próbáljuk megoldani a feladatokat. Cégünk már több mint húsz éve klíma és légtechnikával foglalkozik, és folyamatosan bővítjük tudásunkat.

Címkék#hirdetés
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában