Hirdetés

2022.08.17. 10:17

Számítógépet vásárolnál? Mutatunk egy pénztárcakímélő trükköt!

Bár a laptopok már sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek, azért akad még számos olyan eset, amikor sokkal célszerűbb egy asztali számítógép mellett dönteni.

Lehet szó akár irodai, akár tanulmányhoz való felhasználásról, sokan jobb szeretik az asztali számítógépeket, sőt akár egyenes azt preferálják, hogy útközben laptopon, otthon viszont asztali gépen intézzék az ügyes-bajos dolgaikat, de az idősebb generáció is bátrabban nyúl egy gombhoz, majd a billentyűzethez. Ha te is valamilyen oknál fogva számítógépet keresel, akkor felhívjuk a figyelmedet arra, hogy egy kis trükkel akár negyed annyi pénzért is vásárolhatsz gépet, mintha újonnan tennéd.

A kulcsszó: használt

Míg korábban ez felért egy szitokszóval, a mai fiatal nemzedék teljesen újraértelmezte a használt kifejezést, de szerencsére a Laptopland.hu prémium használt számítógépei is ráerősítenek arra, hogy igenis megéri használt termékeket vásárolni!

Forrás: laptopland.hu

Környezettudatosságból és spórolásból rengetegen választják már a használt tárgyak vásárlását, legyen szó bútorról, ruháról vagy akár elektronikai eszközökről, így bátran vedd számításba a használt számítógép vásárlását.

Lényeges pont, hogy a legtöbb számítógép irodai környezetből érkezik, így aztán meglehetősen megkímélt állapotban vannak. Először a felméréssel kezdődik a folyamat, majd a hibák diagnosztizálásával, kiküszöbölésével, végül alapos teszteléssel végződik.

Hogy mennyire veszik komolyan a feladatot a cégnél, mi sem jelzi jobban, minthogy minden számítógépre garanciát vállalnak, vagyis nem kockáztatsz semmit sem a használt számítógép vásárlásával!

A nagy márkákról sem kell lemondani!

Mivel túlnyomórészt irodai használatból kerülnek ki a gépek, ezért egyrészt garantálva van, hogy biztosan jó teljesítményű gépekről van szó, másrészt pedig sejthető, hogy olyan mértékű használatnak napi nyolc órában nem lehetett kitéve, mintha otthoni használatból érkezne a használt gép.

Így aztán nem meglepő módon rengeteg Dell márkájú számítógéppel fogsz találkozni a webáruházban, hiszen a Dell a világ második legnagyobb gyártója, aki amellett, hogy designos darabokat teremt, még a belsőre is figyel, ezért a belső, hardveres felépítésére sem lesz panaszod, hiszen nem véletlenül vannak ott a prémiumkategóriás business class csúcsmodellek között!

Ami a nagyvállalatok speciális teljesítményét kiszolgálja, az egészen biztosan kitűnően fog szolgálni az otthoni céloknak is, legyen szó akár iskolai, munkahelyi feladatokról vagy szórakozásról!

Éljen a márkahűség!

Ha most küzd a lelked, hogy a megszokott márka helyett esetleg egy Dell számítógépet válassz, de csak nem akarod beadni a derekad, akkor sem kell lemondanod a kedvezményes árú és környezetbarát megoldásról, hiszen minden népszerű számítógépgyártó márka termékei megtalálhatóak a webáruház palettáján!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában