PR CIKK

2022.09.29. 00:00

Állásbörze és Szüreti Felvonulás Nyírbátorban

A Nyírbátori Kulturális Központban 10.00 órától 14.00 óráig találkozhatnak az állást keresők több tucat munkáltatóval és válogathatnak megannyi változatos munkakör között.

Nyírbátor gazdasága évek óta fejlődő tendenciát mutat, a munkalehetőségek tárháza igen széles. Azonban a város nemcsak biztos megélhetést nyújt, hanem olyan teljes körű szolgáltatást is, ami az egész család számára élhető és nyugodt életet biztosít, és nem felejtkeznek el a kultúráról és a szórakozásról sem. Érdemes 11.00 órától meghallgathatni a népszerű Trio! Podcast cenzúra és vágások nélküli beszélgetését a pályaválasztás és munkába állás nehézségeiről, lehetőségeiről. A három barát műsora a Youtube csatornájukra is felkerül.

A város főterén 14.00 órától pedig igazi karneváli hangulat veszi kezdetét, kicsik és nagyok a szüreti felvonulást csodálhatják meg. A vérpezsdítő táncosokkal, különleges fellépőkkel színesített felvonulást izgalmas programok is kísérik, lesz többek között népi játszótér, népi kismesterségek bemutatója, óriásbábok, must kínálás. Majd 17.00 órától az Apacuka zenekar hangolja még jobb kedvre a nézőket, végül 19.00 órától a Bohemian Betyars koncertje zárja ezt az izgalmas napot.

Nyírbátor egy olyan élhető város, ahol mindenki megtalálja a számítását és jól érezheti magát.

Állásbörze és Szüreti Felvonulás Nyírbátorban

2022. szeptember 30.

Nyírbátori Kulturális Központ és környéke

Szabadság tér 8–9.

(PR CIKK)

Címkék#Nyírbátor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!