PR CIKK

2022.10.24. 00:11

Bolt - A nyíregyházi mobilitás jövője

A Bolt egy vezető európai mobilitási platform, mely immár több, mint 500 városban van jelen a világ 45 országában. Idén Budapest, Debrecen, Pécs, Miskolc és Szeged mellett a cég elindította taxi szolgáltatását Nyíregyházán is, így segítve a helyi közlekedést egy könnyen kezelhető applikációval. A Bolt törekszik a városi közlekedés fejlesztésére is, emellett megbízható jövedelmet biztosít sofőrök millióinak világszerte.

Az utazni vágyók nagy részben az App Store és Play Store-ból letölthető Bolt alkalmazáson keresztül tudnak egyszerűen és kényelmesen taxit rendelni. Ha valaki mégis telefonon rendelne taxit, a +3614445154 telefonszámon megteheti.

Az applikációban gyorsan, pár kattintással pontos címre hívhatunk autót, illetve előzetes kalkulációt is láthatunk a várható utazási költségre vonatkozóan. Az appban közvetlenül fizethetünk a fuvarért, valamint lehetőségünk van készpénzzel és kártyával is fizetni az autóban.

A társaság számára kiemelkedően fontos a kiváló minőség és színvonal fenntartása, ezzel biztosítva utasainak a kiemelkedő utazási élményt. Ehhez szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat, utas általi értékelési rendszert és folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítanak. Ráadásul most még inkább érdemes kipróbálni a Bolt taxit, hiszen a vállalat első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, melynek keretein belül 1000-1000 Ft-ot a Bolt áll az első 2 nyíregyházi utazás árából.

 

A cég ősz elején Nyíregyházán is elindította Bolt Business szolgáltatását kiemelt céges partnerek számára. Az üzleti szolgáltatás teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet követően az applikáción keresztül intézhetjük privát, illetve céges utazásainkat. Továbbá nincs szükség taxikártyára és autóban történő fizetésre sem. A Bolt céges ügyfelei számára kiemelt sofőr bázist biztosít a nap 24 órájában. A cég jelen van a termelői, kereskedelmi és a turisztikai szektorban is, ahol különböző vendéglátó egységek rendelhetnek vendégeik számára taxit.

A szolgáltatással kapcsolatban érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet, a regisztráció elvégzése pedig a https://business.bolt.eu/signup/account weboldalon lehetséges.

(PR CIKK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában