Álláshirdetés

2023.03.20. 10:32

MICHELIN Hungária: emberek, bolygó, gazdasági teljesítmény – egyensúlyban a sikeres jövőért

A Michelin Hungáriánál az elkövetkező években minden erőfeszítésünkkel a fenntarthatósági elképzeléseink megvalósítására törekszünk.

Nyíregyházi gyárunkban a piaci és vásárlói igényeknek megfelelően a nagy méretű, kimagasló teljesítményű termékekre koncentrálunk. Évente 2 millió abroncs gördül ki a vevőinkhez, akik között megtaláljuk a Tesla-t, a Porsche-t, a Jaguar Land Rover-t, az AMG Csoportot és a Ferrari-t is. 

 

Vállalatunk kreativitását és innovációs képességét a több, mint 1300 magyarországi munkavállalónk tehetsége és sokszínűsége táplálja. Munkatársainkkal való kapcsolatunkat a bizalomra, a tiszteletre, a párbeszédre építjük. Fontos számunkra a helyi közösségek támogatása. Munkavállalóink az elmúlt 25 évben közel 20.000 órányi önkéntes munkát végeztek, illetve több, mint 300 millió forinttal támogattunk egészségügyi és oktatási szervezeteket, figyelve arra, hogy mindig reagáljunk az aktuális társadalmi nehézségekre. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! LÉGY RÉSZESE A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MICHELIN ABRONCSOK GYÁRTÁSÁNAK NYÍREGYHÁZI GYÁRUNKBAN!

 

AMI RÁD VÁR: KÖRNYEZETTUDATOS FEJLESZTÉSEK, ÚJ KAPCSOLATOK, FEJLŐDÉS ÉS KARRIER, IPARI TAPASZTALATOK NEMZETKÖZI NAGYVÁLLALATNÁL. 
Jelentkezz a [email protected] e-mail címen!
EGYÜTT A HALADÁS SZOLGÁLATÁBAN!

 

 

 

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!