SZON - Sport - Kézilabda

2012.03.30. 15:44

A veretlen listavezető lesz a vendég

A Cegléd ellen kétséges a betegeskedő Tarnavölgyi vasárnapi játéka.

A Cegléd ellen kétséges a betegeskedő Tarnavölgyi vasárnapi játéka.Talán a szezon legkeményebb próbatétel vár vasárnap este (18) az NYKSK-Nyír-Komplett második vonalbeli férfi kézilabdázóira, hiszen a listavezető ceglédieket látják vendégül. Bartha Dénes együttese tavasszal valamennyi hazai meccsét megnyerte, legutóbb a Mizse ellen győzött 41-29-re. Ami a cegédieket illeti, eddig egy híján minden meccsüket megnyerték, vereségük nincs, egy döntetlennel bírnak, a Balassagyarmat rabolt pontot (32-32) a ceglédi katlanból. Az Erdélyi kapust, Dengit, Varga Pétert és Pocsait is soraiba tudó ceglédiek otthonukban 34-30-ra nyertek a nyíregyháziak ellen, míg majd napra pontosa egy éve, tavaly április harmadikán léptek fel Nyíregyházán és akkor szintén 34 gól lőve és 28-at kapva távoztak a két ponttal. Mi lesz vasárnap?

– Remélhetőleg jó mérkőzés-adta a választ Bartha Dénes, a nyíregyháziak mester. – A Cegléd bajnoki produkciója imponáló, egy érett, összeszokott csapat lesz a vendégünk, akiknél ősszel helyt álltunk és szoros mérkőzésen maradtunk alul. Elsősorban a támadójátékuk érdemel említést, főként széleken veszélyesek. Természetesen igyekszünk majd ennek megfelelően játszani, bár nehezíti a dolgunkat, hogy Tarnavölgyi beteg volt a héten, így a játéka kérdéses- így Bartha Dénes.

A jó passzban lévő hazaiak mellett talán az szól, hogy a győzelmi kényszer nem nyomja a vállukat, és miért ne pont vasárnap, a bujtosi csarnokban szenvedné el első vereségét a Cegléd?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!