SZON - Sport - Megye 2.

2017.04.28. 15:48

"Úgy hiányzik valamilyen pont, mint Győzikének a nullás APEH igazolás"

Szabolcs-Szatmár-Bereg -A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg -A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Lipcsei János, a Kállósemjén edzője.

Vasárnap. Geszteréd (12.)–Újfehértó (2.): – Ha a legutóbb produkált lendülettel lép pályára a vendégcsapat – megállíthatatlan, a bajnoki címre is esélyes.

Gávavencsellő (10.)–Tiszadob (16.): – A Vencsellő hazai pályán behúzza a kötelező három pontot.

Nyíribrony (9.)–Levelek (5.): – Igazi szomszédvári rangadó, amelyen bármi megtörténhet.

Rohod (14.)–Kótaj (1.): – A jó játékerőt képviselő Kótaj biztosan nyer.

Ramocsaháza (15.)–Apagy (6.): – A jó sorozatban lévő vendégek egyértelműen a három pont megszerzése érdekében lépnek pályára.

Nyírlugos (9.)–Nagykálló (4.): – Két jó formában lévő csapat találkozik. Külön le a kalappal a Nagykálló előtt, amely remekül szerepel, masszív és gólerős, de tudjuk, a Lugos otthon bármire képes, így döntetlenre tippelek.

Terem (13.)–Encsencs (11.): – A hazaiak megnehezíthetik az Encsencs dolgát. Mindkét csapat hullámzóan teljesít, ezért alighanem a pillanatnyi forma dönt.

Kállósemjén (7.)–Kemecse (3.): – Azt mondom és tudom, hogy a sérült játékosok hiányát hétről hétre nagyon megérezzük, ettől függetlenül mindegy milyen összeállításban lépünk pályára, kiélezett küzdelmet várok. Ha a kapu előtt magabiztosabbak leszünk, akkor bármi kisülhet ebből a meccsből, amelyből természetesen győztesen szeretnénk kikerülni.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője.

Szombat. Dombrád (1.)–Vaja (13.): – A két csapat különböző lehetőségekkel rendelkezik. Amíg a hazaiak a következő új házat építik és várják a házavatót, addig a szimpatikus ellenfél örül ha kifest egy szobát.

Vasárnap. Pátroha (7.)–Nyírkarász (2.): – A télen Pátrohán olajat találtak, így a sejkség csapata Guardiolával az élen szinte agyonver mindenkit. A kissé elkényelmesedett vendégek ebből hogyan „csinálnak” kettest, az rejtély? (A mérkőzést Gégényben rendezik)

Újdombrád (15.)–Ajak (12.): – Ha a hazaiak mesterét a hétvégi nyilatkozata után „kiengedik” és megpróbálja egységbe szorítani fiait, akkor megnehezíthetik a jó mozgó és jól játszó „hollandok” dolgát.

Tiszaszentmárton (14.)–Fényeslitke (5.): – A táblázat alapján sima vendég, csakhogy a szentmártoni Camp Nou már feladta a leckét néhány csapatnak.

Demecser (9.)–Őr (11.): – A hosszúra nyúlt böjt után Gombkötő Sanyi barátoméknak úgy hiányzik valamilyen pont, mint Győzikének a nullás APEH igazolás.

Záhony (10.)–Nyírmada (4.): –Záhonyban most kék az ég és zöld a fű, a másik oldalon pedig Szőke a játékos. Legyen iksz!

Kék (8.)–Ladányi TC (6.): – Nem vár ránk könnyű feladat, de a hét eléggé borongós volt, így végre tudtuk használni a felhő alapú ellenfél elemző szoftverünket. Bízom a srácokban, ha fúj, ha esik vagy süt a nap, mindenki odateszi magát.

Szabadnapos: Tiszakanyár.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Simon Csaba, a Kölcse edzője.

Szombat. Tisztaberek (6.)–Csengersima (16.): – A hazaiak jobbak, alighanem nyernek.

Beregdaróc (11.)–Vámosoroszi (4.): – Ha az Oroszi „normálisan” ki tud állni, akkor van esélye nyerni.

Nyírmeggyes (13.)–Tyukod (14.): – A Nyírmeggyes otthon tartja a három pontot, különösen akkor, ha úgy játszik, mint ellenünk tette.

Nyírcsaholy (8.)–Szatmárcseke (7.): – A Csaholy hazai pályán feltétlenül esélyesebb, ha nem veszi félvállról a mérkőzést.

Milota (10.)–Nábrád (12.): – A Milotának otthon most győzni kell.

Tarpa (1.)–Tiszakóród (9.): – Amennyiben a Tarpa bajnokesélyeshez méltóan fog játszani, akkor nyer.

Kölcse (5.)–Csenger (2.): – Mindegy, miként állunk ki, otthon mindenképpen nyerni akarunk!

Vasárnap. Nagydobos (15.)–Mérk-Vállaj (3.): – Érzésem szerint a Nagydobos nem szerez meglepetést...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!