SZON - Sport - Megye 2.

2018.03.29. 11:52

"Olyan ötletesek és ellenállhatatlanok lesznek, mint a Kasszás Erzsi és olyan kemények mint a kád széle!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 20. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 20. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Czine Máté, a Nyírtelek edzője.

Szombat. Ibrány (1.)–Máriapócs (14.): – „Steki” barátomat eléggé jó edzőnek tartom, emellett mindenki tudja, hogy nekem volt kötödésem a vendégcsapathoz. Viszont azt is tudjuk, hogy Madalina mester ebben az idényben verhetetlen. Nem hiszem, hogy ez a sorozat most fog megszakadni.

Kemecse (4.)–Terem (16.): – Sajnos, nem ismerem a vendégeket, pedig rivális csapat számunkra. Ennek ellenére nem hiszem, hogy a Kemecsét pont ők fogják meg.

Nagykálló (5.)–Újfehértó (3.): – Nem lepődnék meg ha a vendégek nyernék ezt a meccset.

Vasárnap. Nyírlugos (6.)–Ramocsaháza (15.): – A télen jól igazoló és felfrissülő Ramocsaháza meg fogja nehezíteni a hazaiak dolgát. Szoros meccsen nyer a hazai csapat.

Nyíribrony (9.)–Gávavencsellő (8.): – Ez lesz az a meccs, amelyen bármi megtörténhet. A fiatal Marincsák Viktor edző elszántsága sokat segíthet az ibronyi csapatnak. Ugyanakkor a vendégek rutinja pontot érhet.

Levelek (10.)–Kállósemjén (7.): – Tavalyi szezonban még játékosként én is szerepeltem ilyen összecsapáson. Azt gondolom, Mészáros Ákos semjéni csapata behúzza ezt a meccset.

Encsencs (12.)–Apagy (2.): – Az encsencsi katlanban bizonyos dolgok miatt nehéz dolga lesz az Apagynak. De tudjuk, hogy éppen tőlünk igazolták a megye kettő jelenlegi talán legtehetségesebb játékosát. Halastyák Ádám betalál és nyer az Apagy.

Nyírtelek (13.)–Biri (11.): – A csapatomat eddig egyszer láttam élesben, akkor nem teljesítettünk rosszul. Nagyon nehéz és szoros meccsre számítok. A srácokat megfelelően felkészítem, nem fogjuk könnyen adni a bőrünket. Sőt, mindent megfogunk tenni azért, hogy az előző meccsen kétkedő úr(ak)-nak bebizonyítsuk, igenis ez egy jó csapat!

Nyírerdő csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője.

Szombat. Tiszakanyár (4.)–Hodász (10.): – Szurkolok Pózi komámnak, hogy újra bajnoki címet nyerjen az ificsapatával és végre méltó helyére kerüljön a kanyári egyesületnél.

Vasárnap. Ladányi TC (7.)–Pátroha (5.): – A pátrohai csapat a meglévő dizájnos konfekciójához szerzet még két Gombit. De az majd csak a kifutón fog kiderülni, hogy ez illik vagy nem illik hozzá.

Gyulaháza (1.)–Demecser (9.): – A Gyulaháza az első magyar űrhajósról, Demecser a káposztás napokról nevezetes. Hogy ebből a pályán kifog többet profitálni, arról lövésem sincs.

Tiszaszentmárton (11.)–Nyírkarász (3.): – Szerintem játékrendszereknél sokkal fontosabb a rendszeres játék, ebben a Tisza-partiak élen járnak, így tuti, hogy gólokban gazdag mérkőzés várható.

Őr (15.)–Gergelyiugornya (8.): – Tippem az hogy mindkét csapat szerez gólt és lesz kiállítás is. A többi felvetésemet, sajnos elvetette az ORTT.

Ajak (2.)–Nyírmada (13.): – Pár hete Szőke Pistával vállvetve a gyulaházi öregfiúk csapatában nemzetközi tornát nyertünk. A mérkőzéssel kapcsolatban mást nem jut az eszembe...

Vaja (6.)–Fényeslitke (12.): – Erről a találkozóról azt tudom mondani, hogy a vajai pályán mindig hideg van és mély a talaj, az erdőből meg sokáig tart visszahozni az elrúgott labdát.

Kék (16.)–Rohod (14.): – A válogatotthoz hasonlóan mi is templomba mentünk, hisz már rajtunk is lassan csak a csoda segíthet. De tudom, a srácok legalább olyan ötletesek és ellenállhatatlanok lesznek, mint a Kasszás Erzsi és olyan kemények mint a kád széle!

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Gyulai Zsolt, a Tiszakóród edzője.

Szombat: Beregdaróc NAP-ÉP (2.)–Csengersima (9.): – Hazai győzelemre számítok.

Csenger (1.)–Nábrád (11.): – Komoly meglepetés lenne, ha nem a Csenger nyerne.

Szatmárcseke (13.)–Nyírcsaholy (7.): – Háromesélyes mérkőzés. Nem tudom, hogy a múlt heti pofon után a Csaholy talpra tud-e -állni.

Kölcse (4.)–Kocsord (12.): – Ha a Kölcsén összeáll az első számú csapat, akkor egyes.

Tyukod (15.)–Milota (14.): – Na, ez az igazi lutri. Milotai barátaink maguk alatt vannak, de Tyukodon is nagy problémákat sejtek.

Tisztaberek (8.)–Nyírmeggyes (3.): – A Berek otthon mindenkire veszélyes, alighanem a Meggyes meg fog szenvedni ellene.

Vasárnap. Mérk-Vállaj (10.)–Jánkmajtis (16.): – Talán most kezdi meg gyűjtögetni a pontjait a Jánkmajtis, ami Mérken nem éppen egyszerű feladat.

Tiszakóród (6.)–Vámosoroszi (5.): – Nyilván nehéz mérkőzés lesz, de ez fordítva is igaz. Ameddig én ülök ezen a kispadon, addig könnyű meccsre senki ne számítson a Kóród ellen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!