SZON - Sport - Megye 2.

2018.08.17. 13:34

"Ha nem 100/70-es vérnyomással futunk ki a pályára, akkor nem féltem a srácokat"

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 2. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 2. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt.-csoport

Tippel: Somogyi László, a Napkor edzője

Szombat

Tiszalök (5.) – Napkor (15.): – A Tiszalök erős csapat, ez a megye III.-ban bebizonyosodott. Most egy osztállyal feljebb megpróbálunk szépíteni.

Kemecse (2.)–Nyírtelek (16.): – A Kemecse bajnok­esélyes, ezt most is bebizonyítja.

Vasárnap

Nyíribrony (1.)–Újfehértó (14.): Az Ibrony otthon acélos, de a Fehértó elviszi a három pontot!

Rakamaz (4.)–Apagy (7.): – Ez a forduló mérkőzése lesz, a Rakamaz otthon tartja a három pontot.

Levelek (8.)–Nagykálló (3.): – A Levelek otthon nem fog hibázni!

Encsencs (13.)–Nyírbéltek (10.): – Az Encsencs otthon harcias, a Béltek újoncként elvihet egy pontot.

Kállósemjén (9.)–Kálmánháza (12.): – Küzdelmes mérkőzésen pontosztozkodás lehet.

Kótaj (6.)–Nyírlugos (11.): – A Kótaj bebizonyította edzőmeccsünkön, hogy ő is beleszólhat a bajnokságba. Otthon nem hibázik.

Kelet–Magyarország-csoport

Tippel: Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője

Szombat

Kölcse (8.)–Kocsord (2.): – A kölcseiek pontosan kezdték a szezont, nem is akárhol, ráadásul tartalékosan. Tóth Zoli viszont színvonalas kis társaságot faragott a kocsordiakból, így izgalmas, szoros meccset várok, ahol minden megtörténhet.

Vámosoroszi (12.)–Tiszaberek (10.): – Orosziban minden adott ahhoz, hogy az idén nagyot merjenek álmodni. Mivel ez ellenfél trénere elárulta, hogy a szezonkezdet helyett még csak az üdülési szezonnál tartanak, így nem hiszem, hogy meglepő, ha hazai sikert tippelek.

Milota (3.)–Terem (15.): – A hazaiak bravúrgyőzelemmel kezdtek, úgy látszik, ott folytatják, ahol abbahagyták. A Terem nagyon nehéz helyzetben van, hiszen itt senkit sem ismernek, azt sem tudják, hogy valójában kik ellen készüljenek. Bízok benne, hogy Dani barátom összerázza a csapatot, és megnehezíti a milotaiak dolgát.

Jánkmajtis (1.)–Nagydobos (11.): – Már most ki merem jelenteni, hogy a bajnokság két meghatározó együttese csap össze. Az eredmény attól függ, hogy a két csapat sztárjai aznap melyik lábbal kelnek fel.

Nyírcsaholy (4.)–Nyírmeggyes (9.): – Körmös Miklós évek óta a spiccen tudja tartani a vendégeket, és ez elismerésre méltó teljesítmény. A mi kis csapatunk valójában még csak formálódik, de ha nem 100/70-es vérnyomással futunk ki a pályára, mint tettük azt Nagydoboson az első félidőben, akkor nem féltem a srácokat.

Vasárnap

Hodász (7.)–Nábrád (5.): – Döntetlen Simában a tartalékcsapattal – ez már valami. És ha a mester hívószavára teljes lesz a keret, akkor ez még csak jobb lehet. Viszont ne felejtsük el, hogy az ellenfél nem más, mint az a Nábrád, amely olyan skalpot szerzett az első fordulóban, amit majd nem sok csapat mondhat el magáról. Döntetlen körüli, szoros meccset várok.

Jövő szerda. Szatmárcseke (14.)–Csengersima (6.): – A nyitány két csalódott csapata most egymás ellen próbál javítani, Csekén mindig is nehéz játszani, viszont a simaiak már többször bizonyították, hogy idegenben is tudnak focizni.

Szabadnapos: Beregdaróc Nap-Ép

Nyírerdő-csoport

Tippel: Cseh Jenő, a Nyírmada edzője

Szombat

Berencs FC (10.)–Dombrád (8.): – A hazai csapat ismeretlen számomra, de nem gondolom, hogy nehézséget okozna a Dombrádnak.

Vasárnap

Kék (17.)–Nyírkarász (6.): – A jobb játékoserőt felvonultató Karász elviszi a három pontot.

Demecser(2.)–Záhony-Tiszaszentmárton (5.): – A Demecser otthon mindenkire veszélyes tud lenni, de mivel most Záhonyban egy jó kis csapat állt össze, ezért a tippem döntetlen.

Pátroha (15.)–Szabolcsveresmart (16.): – Szerintem országos egyes.

Őr (4.)–Vaja (1.): – Szomszédvári rangadó, ahol minden lehet. Parázs kis meccs lesz, de a Vaja most jobb csapat, és ezt be is fogja bizonyítani

Ladány TC (14.)–Ramocsaháza (7.): – A mezőladányiak hazai pályán nehezen adják oda bárkinek is a három pontot, most se lesz ez másként.

Gergelyiugornya (3.)–Fényeslitke (13.): – Az elmúlt fordulóban a saját bőrünkön tapasztaltuk,hogy milyen játékerőt képvisel a hazai csapat, és ennek tudatában hazai győzelmet várok.

Ajak (12.)–Nyírmada (18.) – A rosszul sikerült kezdés után szeretnénk javítani, ehhez viszont idegenben bravúrt kellene bemutatnunk – erre készülünk a héten. Remélem, a csapat is átérzi a mérkőzés jelentőségét, és mindent megtesz ennek érdekében az edzésen, majd a mérkőzésen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!