SZON - Sport - Megye 2.

2018.10.19. 17:29

"Mély gödörben vagyunk, de a fiúk itthon mindenre elszántak"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 11. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 11. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője

Szombat

Dombrád (1.)-Vaja (8.): – A Dombrád fiatal, jó csapat ám Jani barátomnak is sok a sérültje. A Vaja edzőt váltott, így háromesélyes a mérkőzés.

Berencs FC (15.)-Nyírkarász (4.): – Sok sérültünk ellenére elindultunk egy jó úton, több helyivel és nem minden évben távozó idegenekkel. Ezért az egyesület mindenkinek a második családja. Nem lebecsülve ellenfelünket, három pontért utazunk.

Vasárnap

Nyírmada (12.)-Záhony-Tiszaszentmárton (2.): – Jenőék otthon nagyon veszélyesek a Záhony viszont elkapta a fonalat. Egyébként nekünk az iksz lenne a jó eredmény.

Ramocsaháza (13.)-Szabolcsveresmart (16.): – Mindkét csapat agresszív, kemény focit játszik, ezért a győzelmet a helyzeteit jobban kihasználó csapat fogja nyerni.

Őr (6.)-Demecser (3.): – Mindkét együttes jól szerepel, Berecz barátom rég nem látott helyezésre hozta fel a vendégeket, ami nem véletlen, de most ne szerezzenek pontot.

Ladányi TC (9.)-Fényeslitke (11.): – Nem látom pozitívnak az edzőváltást a hazaiaknál, de akkor is most, vagy soha alapon kellene mindhárom pontot otthon tartaniuk egy kétarcú litkei csapat ellen.

Ajak (14.)-Kék (10.): – A hazaiak az ellenünk mutatott játékkal otthon tarthatják a három pontot, csak Szurcsik ne babráljon velük.

Gergelyiugornya (7.)-Pátroha (5.): – Két jó csapat, amíg az Ugornya lefelé ereszt, addig Lelték szárnyalnak. Ennek ellenére nehéz megtippelni, hogy milyen eredmény születik.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője

Szombat

Beregdaróc (14.)-Tisztaberek (5.): – Mindkét csapatot láttam már a szezonban: a hazaiak képesek oroszlánként küzdeni, a vendégek pedig bármilyen akadályt legyőzni. Háromesélyes a végkimenetele.

Vámosoroszi (2.)-Szatmárcseke (8.): – Vámosoroszi be szeretné biztosítani a tabellán a második helyét. Szatmárcsekét viszont szintén a dobogó esélyesének tartom, de sajnos volt egy pár rosszul sikerült mérkőzésük. Elnézést kérek a hazaiaktól, de én a vendégeknek szurkolok.

Milota (13.)-Nyírmeggyes (1.): – Milota eddigi őszi szereplése nem a legjobban sikerült, nem úgy mint a Nyírmeggyesieké, ezért esélyesebbnek tartom a találkozón a győzelmüket .

Jánkmajtis (3.)-Kocsord (10.): – Meggyőződésem, hogy Jánkmajtis ezen a meccsen mindent egy lapra feltéve szeretné majd feledtetni az elmúlt hetek eredményeit és meg fogja szerezni a három pontot.

Nyírcsaholy (11.)-Hodász (12.): – A Nyírcsaholyt erősebb csapatnak tartom. Győzelmük reálisabb.

Vasárnap

Nagydobos(6.)-Csengersima (7.): – Nagyon készülünk és végre ismét mindenkire tudok számítani. Nem irigylem a hazaiakat, mert három pontért megyünk.

Terem (15.)-Nábrád (9.): – Nem igazán tudom hová tenni a teremi csapatot, mert lelkesek és aranyosak, de őszintén hiszem, hogy ez a sok kudarc nekik sem tesz jót, talán a megyei harmadik osztályban több sikerélmennyel boldogabbak lennének. Nábrád nem fog pontot otthagyni.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője

Szombat

Tiszalök (13.)-Újfehértó (4.): – Várhatóan nehéz dolga lesz a vendégeknek, de szerintem elviszik a három pontot.

Kemecse (1.)-Levelek (8.): – A hazai csapat jobb erőkből áll, így a három pont otthon marad.

Vasárnap

Napkor (11.)-Apagy (9.): – A rutinosabb játékosokból álló apagyiak pontot, pontokat rabolnak Napkorról.

Nyírlugos (12.)-Nagykálló (7.): – Sajnos azt kell mondanom, hogy mély gödörben vagyunk, de a fiúk itthon mindenre elszántak és bízunk benne, hogy meglepetést okozunk.

Kálmánháza (15.)-Nyírbéltek (14.): – Alsóházi rangadó, nekünk az iksz lenne a legjobb.

Encsencs (10.)-Rakamaz (2.): – Ha Szilágyi Gabi formában van, akkor meglephetik a vendégeket, de szerintem a Rakamaz elviszi a három pontot.

Kállósemjén (6.)-Nyíribrony (3.): – Érdekes mérkőzésre számítok, de a hazai pálya előnye eldönti a három pont sorsát.

Kótaj (5.)-Nyírtelek (16.): – Ez fix egyesnek tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!