SZON - Sport - Megye 2.

2019.03.01. 15:50

"A felkészülésünk nem volt biztató, a játékosaim egy része elfelejtette, hogy van becsületesség és kötelesség"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 16. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 16. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő csoport

Tippel: Sütő János, a Ladány TC edzője.

Szombat:

Berencs FC (16.)–Vaja (9.): – A vendégcsapat mindig veszélyes, erejük a csapat egységében van. Ősszel is voltak jó és rossz meccseik. A hazai csapat nagyon bent akar maradni, ezért megtettek mindent a játékosállomány javításáért. Egy jó rajt mindent meghatároz, gondolom a hazaiaknál csak a győzelem elfogadható.

Vasárnap:

Gergelyiugornya (7.)–Nyírmada (15.): – A hazai csapat az ősz végére összeszedte magát, kérdés, a távozók mennyire meghatározó játékosok voltak. A vendégek elég gyengén szerepeltek. Szeretném, ha pontot vagy pontokat szereznének, de ez nagyon nehéz lesz.

Ajak (12.)–Ramocsaháza (13.): – Egyik csapat sem szerepelt fényesen az őszi fordulókban. Az dönt, hogy kinek hogy sikerült rendezni a sorokat. Egyenlő erők csatája, hazai pálya előnyét kihasználva ajaki győzelem.

Őr (5.)–Szabolcsveresmart (14.): – A hazai csapat őszi helyezése meglepetés a csoportban. De úgy gondolom, a hazai csapatnál a győzelem elfogadható. A vendégeknek őszi fordulókban az eredmények nem nagyon jöttek. De tavasszal biztos mindent megtesznek a jó szereplésért. Nagyon nehéz lesz pontot szerezni. Hazai győzelem.

Pátroha (3.)–Záhony-Tiszaszentmárton (1.): – A hazai csapat nagyon jól szerepelt ősszel, nem tudni, változtatás után milyen erőt képviselnek. A vendégcsapat nagyon erős, és még erősödtek az átigazolásokkal. Egyik bajnokesélyes csapat, így három pontért mennek Pátrohára.

Demecser 8.)–Kék (11.): – Mindkét csapatnak voltak jó és rossz szériái, kérdés, melyik csapat mennyire erősödött a télen. A hazai pálya előnyeit kihasználva Demecser otthon tartja a három pontot.

Nyírkarász (4.)–Fényeslitke (10.): – A hazaiak egy nagyon jó és egységes csapatot alkotnak, ezt jól tükrözi a helyezésük is. Felkészülésük jól sikerült, így tovább erősödtek. A vendégcsapat nem nagyon erősödött , igen nehéz mérkőzés vár rájuk Karászban ahonnan pont nélkül távoznak.

Ladányi TC (6.)–Dombrád (2.): – A mi felkészülésünk nem volt biztató, a játékosaim egy része elfelejtette, hogy van becsületesség és kötelesség. De remélem, a héten összeszedi magát mindenki, új erővel lépnek pályára, és megmutatják, hogy az őszi helyezésünk nem véletlen. A vendégcsapat az egyik bajnokesélyes, így nem mi vagyunk az esélyesek, ennek a tudatában készülünk pontot vagy pontokat itthon tartani.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Németh Attila, az Ajak edzője.

Szombat:

Kemecse (1.)–Napkor (12.): – Kemecsének hazai pályán kötelező a győzelem, ráadásul erősítések is vannak a csapatban. Napkornál nagy volt a játékosmozgás, nem biztos, hogy össze vannak szokva. Otthon marad a három pont.

Tiszalök (14.)–Nyírlugos (10.): – A vendégek támadósora erősebb, és ez el is döntheti a három pont sorsát.

Vasárnap:

Kálmánháza (13.)–Kótaj (5.): – Télen nehéz igazolni… szokták mondani. Ez most itt nem igaz. Kálmánházának nagyon nehéz dolga lesz, saját érdekünkben is szurkolok nekik, hogy legalább egy pontot elcsípjenek.

Kállósemjén (6.)–Nyírbéltek (15.): – A hazaiak egy jelentősen átalakult Nyírbéltekkel találkoznak, így nehéz róluk bármit nyilatkozni, annyi biztos, hogy Semjénből nehéz pontot elhozni.

Encsencs (11.)–Nagykálló (8.): – Ha Encsencs tudja játszani a saját játékát, akkor ez hazai pályán pontokat érhet, de a vendégcsapat sem panaszkodhat a gólerős játékosok hiánya miatt, így nálam háromesélyes.

Levelek (9.)–Apagy (7.): – Szomszédvárival folytatjuk a szezont. Ilyenkor nagy szerepe van a presztízsnek, amikor nem elég a szép játék. Jó hangulatban telt a felkészülés, úgy gondolom nincs félnivalónk, de nem lesz egyszerű dolgunk.

Rakamaz (3.)–Újfehértó (2.): – A tabella eleje találkozik egymással, ezen a meccsen nem tennék tuti tippet. Nem mindegy, hogy 8 pont vagy 2 pont a különbség. A pillanatnyi forma fog dönteni.

Nyíribrony (4.)–Nyírtelek (16.): – Hazai siker!

Kelet–Magyarország csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője

Szombat:

Nyírcsaholy (11.)–Nagydobos (5.): – Pikáns összecsapásnak ígérkezik, biztosan nem lesz unalmas, lötyögős meccs. A hazai pálya mindenképpen a csaholyiak mellett szól, és nagyon meg lennék lepve, ha nem tartanák otthon a három pontot.

Jánkmajtis (4.)–Terem (15.): – A Jánkmajtis a télen is megerősítette – nem is akárhogy – az egyébként sem gyenge keretét, és abszolút esélyese a mérkőzésnek. A Terem egy igazán szimpatikus csapat, és nagyon koncentrálnia kell majd végig, hogy tudja tartani majd a lépést a hazai csapattal.

Milota (13.)–Beregdaróc (9.): – Egy jó csapat otthonába látogatunk, ahol nagyon nehéz mindenkinek még a pontszerzés is. Mi sem számítunk arra, hogy egyszerű meccsünk lesz. Természetesen mindent meg fogunk tenni azért, hogy jó eredményt érjünk el a tavaszi rajton, de a felkészülésünk nem volt valami acélos, így vannak bennem kételyek. Abban azért bízom, hogy a téli álomból minden játékosom felébredt.

Vámosoroszi (2.)–Nábrád (10.): – Elméletileg a hazai csapatnak kellene megnyernie a mérkőzést, de okozott már meglepetéseket a Nábrád. Még az is előfordulhat, hogy ezen a meccsen is fog.

Szatmárcseke (7.)–Kocsord (12.): – Nehezen tudom megítélni ezt az összecsapást, hiszen mindkét csapat veszélyes lehet a bajnokságban minden ellenfélre, de saját magukra is. Aztán, hogy ezen a derbin ki melyik arcát fogja mutatni… Nem tudom a választ, de nagyon kíváncsi vagyok. Hazai győzelemre, vagy döntetlenre tippelek.

Kölcse (3.)–Nyírmeggyes (1.): – Két erős gárda találkozik, és bár biztos vagyok benne, hogy a vendégek csak a három ponttal lennének elégedettek, de nagyon oda kell majd tenniük magukat, hogy meg is szerezzék.

Vasárnap:

Hodász (14.)–Csengersima (8.): – A Hodász hazai pályán a lehetetlent is össze tudja hozni – megtapasztaltuk ezt mi is a saját bőrünkön. Ha az elejétől képesek a koncentrált játékra, akkor pedig nincs egyszerű dolga az ellenfélnek. Kemény meccset várok, ahol nem elképzelhetetlen az iksz.


[related-post post_id="4157803"]

[related-post post_id="4158659"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!