SZON - Sport - Megye I.

2017.11.18. 16:43

Csúnya kótaji zakó Naményban​

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 15. fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 15. fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.

Nyírgyulaj–Mátészalkai MTK 3–2 (1–1)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Bíró Cs.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Turbucz T. (Tóth B.), Angyalos A., Lovas N., Orosz D., Fekete G., Nagy I., Vass I., Siska G. (Czerula Zs.), Erdei Z., Sánta J. (Gömze A.). Edző: Lukács Tibor.

Mátészalka: Somogyi M. – Szántó Z., Barnucz G., Lyáh A. (Paragh M.), Engi D., Gábor P., Petrohai M., Bodó L. (Fodor Cs.), Magyari M., Lénárt G. (Szabó D.), Gergely M. (Balázs G.). Megbízott edző: Bákonyi György.

A hazaiak a második félidő alapján megérdemelten nyertek még úgy is, hogy a győztes gólt a hosszabbításban szerezték.

Gól: Nagy I. 3, illetve Petrohai M., Fodor Cs.

Lukács Tibor: – Ismét nehézzé tettük magunknak a mérkőzést, jól kontrázó csapatot sikerült legyűrni.

Bákonyi György: – Nagyon sokat tettünk a pontszerzés érdekében, ha valaki kapott ki a 93. percben, az sejti, hogy most mit érzünk.

Vásárosnamény–Kótaj 9–1 (5–0)

Vásárosnamény, 250 néző, v.: Csikai.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J. (Filep R.), Nagy D., Danku J., Mándi L., Balogh Gy. (Lakatos T.), Bancsi G. (Bicskó G.), Lizák B., Deskó D., Lakatos I., Danku A. (Sebestyén G.). Edző: Dudás Zoltán.

Kótaj: Virágh Cs. – Czenki P., Hangácsi T., Petics I., Mboussi, Verner M., Hruska Á., Ferenczi F., Iván Zs., Kovács P., Csajka Zs. Edző: Pók Csaba.

A hazaiak – Deskó Dávid vezérletével – megfelelően szolgálták ki közönségüket.

Gól: Deskó D. 8, Bancsi G., illetve Iván Zs. Ifi: 17–0.

Dudás Zoltán: – Sok mindent láttam már a futballban, de azt gondolom az, hogy Deskó Dávid nyolc gólt szerzett egy meccsen, az nem minden nap történik meg. Természetesen ez csapatmunka volt, ezért gratulálok a fiúknak és, persze, az ificsapatnak, egyben sok sikert a Kótajnak.

Pók Csaba: – Egyetlen egy embert tudnék kiemelni, aki átlagon felüli teljesítményt nyújtott a csapatból, az pedig a kapus, Virágh Csaba. Sajnos, lett volna olyan játékosunk, akinek ha nem esik az eső, a meze sem lesz nedves. Örülhetünk, hogy hogy vége van az őszi idénynek, egyben el kell gondolkodni, ki mit akar.

Tuzsér–Tiszavasvári 2–1 (0–1)

Tuzsér, 150 néző, v.: Kiss L.

Tuzsér: Félegyházi V. – Szűcs Z., Iván A., Bacskai A. (Gergely I.), Vass O. (Szilágyi D.), Baglyos L., Szabó Cs., Lakatos B., Balogh Zs., Kovács Á., Zán P. Edző: Antal István.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Szolyka T. (Bakos T.), Nagy K., Pallai G., Orosz T. (Bolega S.), Cseh K., Nagy I., Gyurján R. (Tudja D.), Szolyka G., Kóka R., Szaffián Sz. Edző: Kiss Gábor.

Az első félidőben visszafogottan játszott a hazai csapat, a másodikban viszont egyértelműen ellenfe fölé kerekedett.

Gól: Baglyos L., Lakatos B., illetve Nagy I. Ifi: 5–2. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Antal István: – Csodálatos játék ez a futball – imádom! A pokol mélyéből jöttünk fel, de végig bíztam az elvégzett munkában és a fiúkban, íme az eredmény.

Kiss Gábor: – Lehet, hogy a Zs licencemmel egy senkiházi vagyok ebben az osztályban, de az már tűrhetetlen, amit a „játékosnak” mondott személyek művelnek tiszavasvári mezben. Ha csak egy fikarcnyi alázat es akarat lenne bennük, akkor jóval előrébb tartanánk, de arra képtelenek, hogy egymást követő két mérkőzést megnyerjenek. Ők egy jobban sikerült meccsből akarnak táplálkozni, de elfelejtik, hogy ismét futni, ütközni kell és csapatként működni, a saját felelősséget felismerni, nem a másikra mutogatással megoldani a dolgokat.

Nagyecsed–Rakamaz 4–0 (2–0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Siroki J.

Nagyecsed: Makó R. (Bíró G.) – Sarkadi G., Marinas, Ascsillán L., Somlyai G., Homann R., Bulyáki A., Dobos Z., Bodogán Z. (Zámbó K.), Erdős M. (Ádámszki R.), Nyíregyházi G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Rakamaz: Ovszijenko – Schmidt P., Hadadi K. (Vízkeleti L.), Kacsúr A., Venczel I., Galambosi G., Sárközi D., Vaszilkó A., Kóder L., Anderka R., Tóth Z. Megbízott edző: Szász Simon.

A hazaiak győzelme egy percig nem forgott veszélyben.

Gól: Marinas 2, Tóth Z. (öngól), Kacsúr (öngól). Ifi: 5–2.

Ádámszki Róbert: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, végre hazai pályán könnyed győzelmet arattunk. Most már egy feladatunk maradt, a Siófok elleni kupameccsen helytállni.

Szász Simon: – Nagyon rossz pályán a hazaiak megérdemelten nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!