SZON - Sport - Megye I.

2018.08.19. 20:07

A gyarmatiak megúszták a mészárszéket!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A naményiak esete a rugdosódó Fortunával, Jaki már majdnem a gólt is védi. Biztosan nyertek a halásziak és az ibrányiak, egy ponttal tért haza a gyulaházi együttes.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A naményiak esete a rugdosódó Fortunával, Jaki már majdnem a gólt is védi. Biztosan nyertek a halásziak és az ibrányiak, egy ponttal tért haza a gyulaházi együttes.

Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, vasárnap

Nagyhalász–Tiszavasvári 4-0 (1-0)

Nagyhalász, 500 néző, v.: Paráda R.

Nagyhalász: Homonai - Varga (Barta, Simon, Balogh N. (Bognár A.), Tóth G (Reinaldo)., Barzó, Ladányi (Kató), Gégény, Hajzer, Hudák, Nagy N. (Mátrai) Játékosedző: Ludánszki István.

Tiszavasvári: Susányszky - Szolyka, Demkó B., Bakos, Bodnár A. (Kolozsnyák), Lajos (Huszti), Gyurján (Tóth L.), Szolyka, Bolgár D., Bolega (Száraz), Ujj. Megbízott edző: Fazekas Viktor.

Gól: Hajzer (mindkettő 11-esből), Ladányi 2-2. Ifi: 1-3.

Ludánszki István: - A mérkőzés elején nehezen tudtuk feltörni a jól védekező vendégeket, aztán szép lassan felőröltük őket, több jó teljesítménnyel. Gratulálok a játékosoknak és köszönjük a szurkolást

Fazekas Viktor: - Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, szünet után kicsit széthullott a csapat. Senki se gondolja, hogy a mi csapatunk rossz, hanem egyszerűen csak fiatal és az óriási különbség.

Kisvárda II.–Mándok 2-1 (1-1)

Kisvárda, 400 néző, v : Király A.

Kisvárda Master Good II: Révész - Hats (Abov), Elek, Bálint (Gulyás), Kovácsréti, Gyüre T. (Ötvös), Khmil, Szőr, Lukiancsuk, Hej (Országos), Karasiuk (Severnyov). Edző: Erős Gábor.

Mándok: Csáki - Kohutka, Ari, Hidi, Bátyi, Baglyos, Szabó T., Buda, Pallai, Vezhdel, Dallos. Edző: Kiss Gábor.

Kiegyenlített férfias küzdelem szerezte meg második győzelmét a hazai együttes. Gól: Bálint, Kmil, illetve Bátyi.

Erős Gábor: - Nagyon értékes győzelmet arattunk egy szervezetten játszó Mándok ellen, gratulálok a srácoknak.

Kiss Gábor: - Ha azt nézzük, hogy a hazai csapat többet birtokolta a labdát, ès dinamikusabban játszott akkor megérdemelten nyerte meg a találkozót, ha viszont a kialakított helyzetek számát akkor már nem biztos.

Fehérgyarmat–Vásárosnamény 3-3 (1-3)

Fehérgyarmat, 450 néző, v.: Kosztyu.

Fehérgyarmat: Jakocska-Gál R., Popovics (Imre Zs.,), Orosz, Veress, Barta ) (Petrohai G.), Mócsán (Lengyel), Antal, Szatke, Nagy Z., Dascal (Imre, M.). Edző: Siti Ferenc.

Vásárosnamény: Kardos - Fejes, Nagy D., Tóth T. (Sebestyén), Nagy M. (Illés P.), Géci, Szabó R. (Szabó J.), Lakatos I., Schmidt (Filep), Ács (Bancsi), Puskás. Edző: Dudás Zoltán.

Rekkenő hőségben igazi szomszédvári rangadó, szomorú előjelekkel élvezhető meccset játszottak a csapatok. Jaki kezdi megcáfolni azt a tételt, hogy nincs olyan kapus, amelyik a gólt is fogja. Gól: Dascal, Orosz, Nagy. illetve Szabó R., Puskás. Ifi: 4-2.

Siti Ferenc: - Az első félidőben álomszerű kezdés után bementünk a mészárszékbe, csak a hentesnek nem volt kedve gyilkolni. Szünetben rájöttünk, hogy nagy zakó is lehet a vége, ezért mást kellett csinálnunk, ennek megfelelően a második félidőben legalább az egy pontra rászolgáltunk egy nagyon jó csapat ellen. A csapat odaadó játékával próbálja enyhíteni gyászoló játékosaink fájdalmát.

Dudás Zoltán: - Komolyan mondom nem hiszem el ami velünk történik, ugyanis 3-1-nél öt meccslabdánk volt, erre a hazaiak a kilencvenkettedik percben kiegyenlítenek. Úgy érzem Fortuna nem hogy a kezünket fogná, hanem rendesen rugdos bennünk.

Balkány–Gyulaháza 1-1 (1-0)

Balkány, 250 néző, v.: Bíró Cs.

Balkány: Hegyes, Jakab, Oniszyko (Molnár), Csatári, Gelsi, Kállai, Vajda (Huszár,), Csehil, Ohár, Tóth Z., Posta (Potornai). Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Gyulaháza: Tóth - Gáti Sz. (Horváth M.), Kovács B., Radvánszky (Gáti S.), Kozma M., Bacsó, Karkas G. (Kovács E.), Szabó Cs. (Szilágyi D.), Lakatos T., Lévai, Bandor. Edző: Bardi Gábor.

A hazaiak az első félidőben eldönthették a volna a meccset, szünet kiegyenlített volt a játék. A meccslabdát kihagyta a balkányi alakulat, a vendégek viszont éltek a lehetőséggel. Gól: illetve Gáti S.. Ifi: 2-3.

Obsitos Norbert: - Nagyon jó első félidőt produkáltunk, de sajnos nem tudtuk eldönteni a mérkőzést. A szünet után fáradtabban mozogtunk, sportszerű,jó meccset játszottunk, ám meg kellett elégedni az egy ponttal. Gratulálok a vendégeknek

Bardi Gábor: - Gyengén kezdtünk, az első félidőt átaludtuk szünetben sikerült rendezni a sorokat és a folytatásban jól játszva úgy érzem, hogy rászolgáltunk az egy pontra. Külön dicséret illeti a csereként beállt Gáti Sándort, aki fontos gólt lőtt.

Ibrány–Tarpa 4-0 (3-0)

Ibrány 400 néző, v.: Major O.

Ibrány: Tóth - Somogyi M. (Somogyi T.), Pócsi, Majoros (Pápa), Balogh G. (Szabó M.), Nagy D., Kiss T., Csáki J., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi, Farkas M. (Gergely) Edző: Madalina György.

Tarpa: Kanócz - Ricsei, Madzin (Losonczi), Törtei, Rozman (Stefán), Nádimov, Illés Gy., Lakatos B., Djácsenkó (Rácz), Szidor (Ködöböcz), Balogh Gy. Edző: Márton István.

Miként várható volt a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, és jobban sáfárkodtak a sokkal helyzeteikkel. Gól: Kiss T. 2, Nagy D., Csáki.

Madalina György: - Nehéz hétközi kupameccsel a lábunkban szellemesen, ötletesen sok helyzetet kialakítva lélektanilag fontos három pont szereztünk.

Márton István: - A gólokat olyan szituációkból kaptuk, amelyekre számítottunk. A jövő héten javítunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!