SZON - Sport - Megye I.

2018.09.28. 09:11

Vajon mit főznek ki a baktai boszorkánykonyhában?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Megszerezné első győzelmét a Tiszavasvári, dobogóra pályázik a Nagyhalász.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Megszerezné első győzelmét a Tiszavasvári, dobogóra pályázik a Nagyhalász.

A hirtelen őszre forduló időjárásban teljes fordulót rendeznek a megyei első osztályban, szombaton és vasárnap négy-négy összecsapáson lépnek pályára a csapatok.

A dobogón posztoló alakulatok idegenben próbálják meg gyarapítani pontjaikat. A tabellát vezető Nagyecsed a döntetlent még nem játszó Tiszakanyár vendége lesz, az utóbbi két meccsén remiző Mándok a második helyezett Nyírgyulajt fogadja, a jelenleg bronzérmes Ibrány pedig Csengerbe látogat. Jól menetel és már hat hete veretlen a Nagyhalász, remek szériáját a Gyulaháza ellen folytatná hazai pályán. Az eddig hét vereséget számláló és harmincegy gólt benyelt Tiszavasvári a Tarpát legyőző naményiak ellen engesztelné ki szurkolótáborát.

Megtorpanó Tarpa

A zsinórban három vereséget is begyűjtő, megtorpanó Tarpa a gyengélkedő Mátészalka ellen feledtetné rossz sorozatát. Gyulaházáról csak egy ponttal tért haza a Kisvárda, a Mándok ellen zárkózna tovább az élmezőnyhöz.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 8. forduló (16., ifi: 14), Szakvezetői várakozás

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Vásárosnamény (10.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetek játéka mutatja, hogy folyamatosan fejlődünk, amit a játékosok is éreznek. Nagyon ki vagyunk éhezve a sikerre, ha a balszerencse elhagy minket, akkor pontosan fejezzük be a hetet.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy félvállról vegyük a Vasvárit, igazán komolyan kell vennünk őket, hiszen az utóbbi mérkőzéseken nem adták olcsón a bőrüket. A múlt heti győzelmünk akkor ér igazán valamit, ha pontjaink számát tovább gyarapítjuk és megkezdjük a felzárkózást.

Tarpa (7.)–Mátészalka (14.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Felesleges lenne mellébeszélni, három vereség után nem lehet más, csak a győzelem a célunk, már csak a miatt is, hogy a Szilva Nap jó hangulatban teljen!

Marius Botan, a Mátészalkai edzője: – Azt várom, hogy a fiúk végre felnőjenek a feladathoz és végre kilábaljunk ebből a gödörből. Nem lesz egyszerű, de győzni szeretnénk Tarpán.

Tiszakanyár (8.)–Nagyecsed (1.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: - A mezőny egyik legrutinosabb, és az őszi szezon egyik legjobb formájában lévő csapatát fogadjuk. Igaz, hogy a hétvégén meccset nem játszottunk, de jó hangulatú, tartalmas edzésekkel töltöttük az elmúlt két hetet. Bízom benne, hogy ez a jó kedv a jövő hétre is megmarad, ezért elsősorban a játékosok tehetnek a legtöbbet szombaton.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékosedzője: – Egy idegenbeli mérkőzés mindig nehéz, viszont ha hozzuk az elmúlt két hét jó formáját, pontosan térhetünk haza.

Fehérgyarmat (11.)–Baktalórántháza (5.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Egy élcsapat jön hozzánk, a számok azt mutatják, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy feledtessük legutóbbi botlásunkat. Kíváncsi vagyok, mit főz ki a baktai boszorkánykonyhában a Gebri-Illés-Kozma szakácstrió.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: - Szeretnénk visszatérni a bajnokság elején megkezdett utunkra, nem lesz egyszerű a masszív hazai csapat ellen. Ez a nap több szempontból is fontos...

Vasárnap

Csenger (12.)–Ibrány (3.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Kíváncsi vagyok, mennyire tudunk felnőni játékban és hozzáállásban egy élbolyhoz tartozó csapat ellen.

Madalina György, az Ibrány edzője: – A világ nem dőlt össze a kupakiesésünkkel, most már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk. Nyolc nap alatt három mérkőzés vár ránk, amiből szeretnénk kihozni a maximumot, az első rögtön egy Csenger elleni lesz, ami nem ígérkezik könnyűnek.

Mándok (13.)–Nyírgyulaj (2.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A nagyon jó erőkből álló és veretlen Nyírgyulaj ellen kell hazai pályán megmutatnunk, hogy van tartásunk, csak a győzelem az elfogadható eredmény számunkra.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt hétvégén gyenge játékkal szerencsés győzelmet arattunk, úgy vélem, most viszont jobb teljesítményre lesz szükségünk egy jó Mándok otthonában.

Nagyhalász (4.)–Gyulaháza (15.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékosedzője: – Papíron mi vagyunk az esélyesek, de ezek szoktak a legnehezebb mérkőzések lenni.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tudjuk, hogy jó csapattal játszunk a hét végén, de ha ugyanazt az alázatot és fegyelmet visszük ki a pályára, mint a Kisvárda ellen, lehet esélyünk a pontszerzésre.

Kisvárda Master Good II. (6.)–Balkány (9.)

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – A hétvégi gyenge játékunkat szeretnénk feledtetni. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de hazai pályán nyerni szeretnénk a Balkány ellen.

Mirgai László, balkányi edző: - A héten a kupameccs fáradalmait próbáltuk kipihenni, frissítő jellegű munkát végeztünk. Sajnos, három komolyabb sérültünk is van, én sem tudom még, hogy hány hadra fogható játékosom lesz, de mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!