SZON - Sport - Megye I.

2018.10.21. 17:31

"Soha nem látott felállásban léptünk pályára"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei I. osztály 11. fordulóját rendezték vasárnap.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei I. osztály 11. fordulóját rendezték vasárnap.

Gyulaháza-Mándok 1-5 (0-2)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Resán.

Gyulaháza: Kovács E. – Tóth, Kovács B., Éles, Radvánszky (Juhász), Bacsó, Kozma (Bardi B.), Szabó (Tóth D.), Lakatos, Lévai, Darvai. Edző: Bardi Gábor.

Mándok: Kohutka (Bodnár) – Ari, Dallos (Nagy), Baglyos (Győri), Szabó, Buda (Bátyi), Pallai (Fábián), Vezhdel, Ryavoriv, Fedynyshynets, Hegedűs. Edző: Kiss Gábor.

Gól: Radvánszky, illetve Vezhdel, Buda, Baglyos, Dallos, Győri. Kiállítás: Kovács. Ifi: 4-3.

Bardi Gábor: - Már a találkozó előtt tisztában voltunk vele, hogy nehéz dolgunk lesz. Soha nem látott felállásban léptünk pályára, sajnos már az első tíz percben eldőlt a sorsunk. A Mándok első gólja háromméteres les után született, ugyanakkor az ellentámadásból egy szabályos találattól fosztott meg bennünket az asszisztens. Kis csapat vagyunk, rengeteg sérülttel, nem bírunk el ilyen játékvezetői hibákat, ettől függetlenül a Mándok megérdemelten nyert.

Kiss Gábor: - A heti felkészülésünk hűen tükrözi a mérkőzésen nyújtott teljesítményünket, nem a rúgott gólok számával vagyok elégedetlen, hanem a kihagyott helyzetek bosszantani. Ennek ellenére jár a gratuláció a játékosaimnak.

Fehérgyarmat-Nagyhalász 4-0 (2-0)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Gergely.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics (Farkas), Orosz, Veress (Mihalovics), Barta (Lengyel), Istenes (Imre), Antal, Szatke, Mócsán. Edző: Siti Ferenc.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga (Mátrai), Barzó (Bognár), Ladányi (Kató), Gégény, Bartha (Csáki), Nagy, Hudák, Tóth. Edző: Ludánszki István.

Gól: Nagy, Szatke, Barta, Farkas. Ifi.:1-2.

Siti Ferenc: - Tökéleteshez közelítő mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. Örülök a négy találatunknak, dicséretes, hogy nem kaptunk gólt, talán még ennél is jobb, hogy hosszú idő után lelkes szurkolótáborunknak kellemes délutánt tudtunk szerezni. Ifistáinknak üzenem, le a kalappal az eddigi teljesítményük előtt, néha becsúszik egy-egy vereség.

Ludánszki István: - A hazai csapatban a játék minden elemében fölénk kerekedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!