SZON - Sport - Megye I.

2018.11.18. 16:21

„Ez értékelhetetlen játék volt a részünkről”

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Tiszántúli Takarék labdarúgó megyei I. osztály 15., azaz az utolsó őszi fordulójában élre állt a Nagyhalász, győzött a kiesés elől menekülő Csenger és a Gyulaháza.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Tiszántúli Takarék labdarúgó megyei I. osztály 15., azaz az utolsó őszi fordulójában élre állt a Nagyhalász, győzött a kiesés elől menekülő Csenger és a Gyulaháza.

Gyulaháza–Mátészalka 1–0 (1–0)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Kósa.

Gyulaháza: Bandor – Kovács E. (Vincze), Horváth M., Kovács B. (Gáti Sz.), Éles (Tóth D.), Radvánszky (Bardi B.), Gáti S., Szilágyi (Juhász), Lakatos T., Bacsó, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Makszim), Hevele, Barnucz, Lyáh (Csák), Tóth P., Bodó, Magyari, Ozsváth, Tempfli, Simonka. Játékos-edző: Tempfli Imre.

A hazai csapat kibrusztolta a győzelmet.

Gól: Kovács B. Kiállítva: Hevele (Mátészalka).

Bardi Gábor: – Nagyon nagy fegyelemmel, alázattal, és hatalmas akarattal játszottunk ezen a mérkőzésen, a játékvezetés is kitűnő volt. Mivel igen tartalékos összeállításban álltunk fel, ezért úgy érzem, hogy a csapatot maximális dicséret illeti. Az eredményeket hallva sajnálom, hogy most még nem sikerült a vonal felé kerülnünk, de remélem, az utolsó négy meccsen mutatott teljesítményünk alapján a szezon végére már bennmaradó helyen leszünk.

Tempfli Imre: – A hazaiak helyzet nélkül, egy érintés nélküli szögletgóllal nyerték meg a mérkőzést. Sajnos, mi nem éltünk a lehetőségekkel, ugyanakkor meg kell dicsérjem az ellenfél kapusát, aki még a „gólt is fogta”. Köszönöm a fiúknak az utolsó négy meccset, megértették, hogy mit szeretnék!

Mándok–Baktalórántháza 2–0 (0–0)

Mándok, 100 néző, v.: Király.

Mándok: Fegyinjszinec – Kohutka, Ari (Hidi), Dallos (Fábián), Baglyos, Szabó T. (Győri), Buda, Pallai, Vezdel (Tudja), Javoriv (Bodnár), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Baktalórántháza: Borkó – Lakatos I., Kántor, Toldi, Molnár L. (Balogh Zs.), Ráti, Fábri, Csordás, Nagy T., Sitku, Lakatos L. Edző: Gebri Pál.

Megérdemelt a hazaiak győzelme.

Gól: Baglyos 2. Ifi: 6–2.

Kiss Gábor: – Fantasztikus játékosaim vannak, akik nagyszerű emberek, plusz kiváló csapatot alkotnak. Nem véletlen, hogy ilyen hosszú veretlenségi sorozatot tudnak felmutatni. Gratulálok nekik!

Gebri Pál: – Sok mindent mondhatnék, de nem magyarázkodom. A csapat az előzményekhez képest tette a dolgát, majd egy ötperces rövidzárlat okozta a vesztünket.

Fehérgyarmat–Csenger 1–2 (0–1)

Fehérgyarmat, 400 néző, v.: Ésik.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Orosz (Farkas), Veress (Dascal), Barta, Istenes, Antal, Imre, Szatke M., Nagy Z., Mócsán. Edző: Siti Ferenc.

Csenger: Béres – Péter, Veréczi, Stef, Mona, Orosz, Kövesligeti, Pálfi, Osváth (Almási), Gaál, Lázin (Lengyel). Edző: Csík Tibor.

A szatmári el Clásico néhány éve még feszültségekkel terhes volt, ma már szerencsére futballról szól az összecsapás. Az ősz záróderbijén az egy félidőt tíz emberrel futballozó vendégek akaratban múlták fölül a hazaiakat, így megérdemelten győztek. Tartalmas esztendő volt ez Fehérgyarmaton, elindult az elmúlt száz év legnagyobb infrastrukturális fejlesztése, a csapat játékában is voltak apróbb előrelépések, csak kár, hogy a vége így sikeresedett.

Gól: Istenes, ill. Gaál, Lengyel. Kiállítva: Kövesligeti (Csenger). Ifi: 6–3.

Tudósított: Papp Attila.

Siti Ferenc: – Elnézést kérünk a szurkolóinktól, ez értékelhetetlen játék volt a részünkről. Gratulálok a Csengernek.

Csík Tibor: – Gratulálok a csapatnak, le a kalappal a fiúk előtt! Szép győzelmet arattunk, egyben Isten éltesse dr. Komlódy Miklós elnökünket születésnapja alkalmából!

Balkány–Vásárosnamény 2–3 (1–2)

Balkány, 200 néző, v.: Kosztyu.

Balkány: Hegyes – Posta, Gelsi, Potornai, Kállai (Huszár), Bogdanovics, Vajda, Molnár F. (Onisziko), Csehil, Csatári, Viscsák. Edző: Mirgai László.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Nagy D., Illés (Bancsi), Puskás, Tóth T. (Ács), Nagy M. (Bartha), Deskó, Filep (Danku), Lakatos I., Schmidt. Edző: Dudás Zoltán.

A döntetlen reálisabb lett volna.

Gól: Vajda 2, ill. Deskó, Schmidt, Danku. Kiállítva: Csehil (Balkány). Ifi: 1–2.

Mirgai László: – Ez a mérkőzés megmutatta, hogy milyen őszi szezont zártunk. Szokás szerint az első félidőben hátrányba kerültünk, a második játékrészben kettő nulláról szép gólokat szerezve felálltunk, majd egy kiállítást érő felesleges szabálytalanság miatt megfogyatkoztunk. A kilencvenegyedik percben egy ártatlan szituációból újabb gólt kaptunk. Dudás Zoli barátomnak gratulálok a győzelemhez, viszont igazságtalan játék a futball, mert a döntetlenre rászolgáltunk volna.

Dudás Zoltán: – Jól játszottunk az első félidőben, kettő nullás vezetésnél viszont óriási hibából gólt kaptunk, amivel felhoztuk az ellenfelet. A szünet után olyan ideges voltam, hogy a kiállítást követően három perccel később jöttem rá, hogy a Balkány megfogyatkozott. A sorstól visszakaptunk valamit a korábbi balszerencsés meccsekért, mert az utolsó percben csikartuk ki a győzelmet. Gratulálok játékosaimnak, sok sikert az ellenfélnek

Ibrány–Nagyhalász 0–1 (0–0)

Ibrány, 800 néző, v.: Sipos.

Ibrány: Félegyházi – Balogh G., Kiss T., Csáki, Somogyi T. (Pápa), Szabó M., Gergely, Kovács B., Jeddi, Somogyi M. (Nagy D.), Pócsi. Edző: Madalina György.

Nagyhalász: Dukát – Simon (Bognár), Balogh N., Varga D. (Csáki), Barzó, Ladányi, Gégény (Reinaldo), Bartha (Kató), Nagy N. (Mátrai), Hudák, Tóth G. Játékos-edző: Ludánszki István.

A hűvös idő ellenére sokan kilátogattak a rangadóra, amely nagy küzdelmet hozott.

Gól: Nagy N. Kiállítva: Kiss T. (Ibrány) Ifi: 3–3.

Madalina György: – Nem volt látványos mérkőzés, biztos volt, hogy aki gólt rúg, az nyer. Ez az ellenfelünknek sikerült. A két hónapos szünet alatt fölépülnek sérültjeink, rendezzük a sorokat, és abban biztos vagyok, hogy leszünk mi még az első helyen.

Ludánszki István: – Mindkét csapaton látszódott az egész éves fáradtság, de most mi voltunk szerencsésebbek. Köszönjük minden halászi szurkolónak, és gratulálok az együttes összes tagjának és a csapatot körülvevő embereknek ehhez a teljesítményhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!