SZON - Sport - NB III.

2017.11.11. 16:59

Nyírbátori FC - Nem tudták megszakítani a füredi sikersorozatot

Tiszafüred - Pontosabb játékkal a Nyírbátori FC rászolgált volna az egy pontra a tiszafüredi NB III-as futballbajnokin.

Tiszafüred - Pontosabb játékkal a Nyírbátori FC rászolgált volna az egy pontra a tiszafüredi NB III-as futballbajnokin.

Az utóbbi időben remekelő NB III-as csapatok tiszafüredi mérkőzésén göröngyös, mély talajú pálya várta a csapatokat, s az nem kedvezett a technikás, kulturált játékkal előrukkoló vendégcsapat számára. Így is több gólhelyzet maradt kihasználatlanul a tiszafüredi kapu előtt. Ezzel szemben a kapu elé ívelésekből vagy partdobásokból veszélyeztető hazaiak egyszer csak megszerezték a vezetést egy kapu előtti kavarodásból.

A második félidő gyors tiszafüredi góllal indult, de a szépítést követően a levegőben lógott a bátoriak egyenlítése. A hazaiak időt húzva és a játékot tördelve kibrusztolták zsinórban a hatodik győzelmüket. Összességében a lelkes tiszafürediek ellen, ha pontosabban játszik a Nyírbátor, akkor a döntetlenre mindenképpen rászolgált volna.

NB III: Keleti csoport, 14. forduló

Tiszafüredi VSE–Nyírbátori FC 2–1 (1–0)

Tiszafüred, 250 néző, v.: Hanyecz.

Tiszafüred: Szalánczi Z. – Vincze Á., Szövetes, Bogár M., Kalóz, Székely D., Bozsó, Pesti Z. (Tóth T., 56.), Pataki V. (Papp N., 81.), Benedek N. (Farkas Z., 89.), Sebe. Edző: Csillag László.

Nyírbátor: Vasas G. – Reznek, Tóth M., Szabó R., Vámos M., Kinczel, Benkő B., Bagi Á., Mankó (Pálinkás, 64.), Hornyák M., Roszel (Nagy B., 79.). Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Bozsó (30.), Székely D. (48.), illetve Vámos M. (63.). Jó: Szalánczi Z., Benedek N., Bozsó, Kalóz, illetve Benkő B., Reznek. (Tudósító: Balla István)

Csillag László: – Igazán jó csapat ellen sikerült megszereznünk a hatodik győzelmeket, melyért sokat és keményen dolgoztunk.

Ambrusz Árpád: – Az a csapat, amelyik nagyobb százalékban használta ki az ellenfél hibáit, megérdemelten szerezte meg a három pontot.

További eredmények: Tiszaújváros–Füzesgyarmat 2–0, Balassagyarmat–Cigánd 0–2, STC Salgótarján–Putnok 1–1, Gyöngyösi AK–Monor 1–3, Debreceni EAC–Jászberény 2–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!