SZON - Sport - NB III.

2018.03.25. 19:31

A fordítás után elmaradt a slusszpoén

Nyírbátor - A 88. percig vezetett, mégis veszített a végén büntetőt hibázó Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - A 88. percig vezetett, mégis veszített a végén büntetőt hibázó Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban.

A vasárnapi nyírbátori NB III-as meccsen is érvényesült a futball örök törvénye. Az első félidő közepén a második ziccerét értékesítő hazai csapat, különösen szünet után nagyon ráült az eredményre, átengedte a kezdeményezést a lelkesen küzdő füzesgyarmatiaknak, akik élve a lehetőséggel, a mérkőzés utolsó perceiben kiénekelték a sajtot és a három pontot a nyírbátoriak szájából. A slusszpoén a 95. percében Boros Dávid tizenegyese lehetett volna, de a kapus által elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt kivédte a vendégek kapusa.

KM


NB III: Keleti csoport, 20. forduló

Nyírbátori FC–Füzesgyarmati SK 1–2 (1–0)

Nyírbátor, 300 néző, v.: Újhelyi.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Fekete T., Tóth M., Boros D., Müller Zs., Fenyőfalvi, Kinczel (Roszel, 76.), Reznek (Bagi, 69.), Terdik (Mankó, 88.), Pálinkás. Edző: Ambrusz Árpád.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Kis M. (Sipos K., a szünetben), Varga M., Styecz, Villand, Lukács Zs. (Urbán S., 71.), Zádori (Bajnók, a szünetben), Popescu, Pataki L., Vincze D. Edző: Boros Tibor.

Gól: Terdik (24.), illetve Popescu (88.), Bajnók (93.). Jó: Vasas G., Fekete T., Kinczel, Terdik, illetve Fildan, Raducu, Villand, Lukács Zs., Popescu. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Rossz érzés volt átélni az utolsó tíz percet a kispadon. Ha valami célt szeretnénk elérni a futballban, muszáj az utolsó utáni pillanatig koncentrálnunk, mert különben feketeleves a jutalom.

Boros Tibor: – Az első félidőben a hazaiak egy góllal jobbak voltak, a másodikra szerkezetet váltottunk, ezáltal kicsit stabilabbak lettünk, és most először a Fortuna mellettünk állt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!