SZON - Sport - NB III.

2018.09.16. 18:50

Nem kegyelmeztek a harmadosztályú csapataink

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Sényő három gólt lőve elvette a listavezető veretlenségét, a Nyírbátor hasonlóan eredményes játékkal javított.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Sényő három gólt lőve elvette a listavezető veretlenségét, a Nyírbátor hasonlóan eredményes játékkal javított.

A Nyírbátor kezdte a játékot, és ha már nála volt a labda, az első támadás során tűzijátékot rendezett a cigándi kapu előtt, aminek a végén Katona György révén a vezetést is megszerezte. Ezt követően a hazaiak támadtak többet, a huszadik percben sikerült egyenlíteniük. Láthatóan óvatosra vették ezután a csapatok, ennek ellenére is többször kerültek veszélybe a kapuk, ám minkét oldalon csak lehetőségekig jutottak - a félidőben maradt a döntetlen.

A második játékrészben a Bátor okosan, fegyelmezetten játszott és kis szerencsével nagyobb különbségű győzelmet is elérhetett volna, de a támadások befejezésébe többször is hiba csúszott, míg a hazaiak csak erőlködtek, érdemleges helyzetet nem tudtak kidolgozni. Az összességében minden tekintetben jobb Nyírbátor győzelméhez nem férhetett kétség, megérdemelten vitte el a három pontot és jó játékkal javította az előző fordulóban elszenvedett vereséget.

Az első félidőben a sényőiek meglepték az éllovast és Barcsay Márk, valamint Lakatos László révén kétgólos előnyre tettek szert a fővárosban. Nem érdemtelenül, az ESMTK-nak szinte helyzete sem volt. A szünet után óriási erőket mozgósított a hazai csapat, a második félidő első tizenöt percében nagy nyomás alá helyezték a vendégeket, de helyzeteit nem tudta gólra váltani.

A hatvanadik perctől újra a vendégek irányítottak, és szebbnél szebb akciók után Kapacina Kevin találatával beállították a 3-0-s végeredményt. Az újonc óriási sikert aratott az eddig veretlen ESMTK otthonában.

KM


Labdarúgás: NB III., Keleti-csoport, 7. forduló

Cigánd-Nyírbátor 1-3 (1-1)

Cigánd, 300 néző, v.: Bálint (Pogonyi, Kovács Z.)

Cigánd: Hrabina – Répási, Kovács G., Molnár L., Baksa, Hrihorij, Engel (Bokros, 50.), Kis G. (Sánta, 85.), Angyal, Fodor A., Varga K. Edző: Prisztács Tamás.

Nyírbátor: Vasas – Reznek (Urbán, 80.), Müller, Tóth M., Katona Gy. (Sárosi, 75.), Vámos, Pálinkás, Boros, Bernáth, Fenyőfalvi Cs., Terdik (Scheibli, 89.). Edző: Szilágyi Krisztián

Gól: Kovács G. (20.), ill. Katona Gy. (1., 58.), Sárosi (94.) Jók: Baksa, ill. Katona Gy., Pálinkás, Vámos, Vasas. Tudósított: Janovics János

Prisztács Tamás: - Nehéz szavakat találni, nem lehet azt állítani, hogy nem készültünk fel a mérkőzésre, de amíg ilyen egyéni hibákat követünk el, addig a bajnokságban nem tudunk feljebb lépni. Most kell megmutatni, hogy milyen csapatszellemmel rendelkezünk és egy nagyot lépni előre.

Szilágyi Krisztián: - Nagyon szervezett és koncentrált játékkal, gyönyörű gólokkal fűszerezve teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot.


ESMTK-Sényő-Carnifex 0-3 (0-2)

Budapest, 300 néző, v.: Szigetvári (Kurinka, Török)

ESMTK: Bonica – Nagy M., Privigyei, Tóbiás, Bányai, Mohácsik (Slezák, a szünetben), Horváth L. (Nagy R., 61.), Soós, Bartha (Kovács D., a szünetben), Szabó Á., Markovics. Edző: Turi Zoltán

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi (Marics, 22.), Lakatos L. (Haburcsák, 81.), Phrakonkham, Fabu, Kapacina K. (Ruska, 83.), Barcsay, Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Barcsay (16., Lakatos L. (28. - 11-esből), Kapacina K. (74.) Jók: Bonica, Privigyei, ill. az egész csapat. Tudósított: Pehely Zoltán

Imrő László: - Győzelmünket Pehely Zoltánnak ajánljuk születésnapja alkalmából, továbbá Lukinak, akit nagyon várunk vissza. Köszönjük mindazoknak, akik hasznos információval láttak el minket az ellenféllel kapcsolatban! Óriási gratuláció a fiúknak, ma csak jó és jobb teljesítmények voltak! További sok sikert kívánunk az ESMTK-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!