szon-sportoldal

2008.09.30. 07:48

A szurkoló szerint: Szenzációs Szpari-siker!

<p>Nyíregyháza - Virtics Ferencet sokan ismerik a nyíregyházi sportolók és sportbarátok közül, hiszen ha ő ott van egy meccsen, akkor nem lehet nem meghallani a hangját.</p>

A nyíregyházi vállalkozó egykoron kézilabdázott, így igazán közel áll hozzá a sport.

– Azt sokan tudják, hogy imádom a sportot. Sajnos gazdaságunknak még fejlődnie kell ahhoz, hogy még több támogató és szponzor áldozzon a sportra. Bízom benne, hogy eljön ez az idő, mert a színvonalas produkciókhoz pénz kell -így Virtics Ferenc, aki elárulta, hogy a hétvégi eredményeket csak hírből tudja, mert Demecserben "káposzta-napozott".

- Ami a hét végét illeti, a Szpari szenzációs győzelmet aratott az MTK otthonában, bízom benne, hogy szombaton a Diósgyőr ellen is nyer a csapat. azt pedig nagyon remélem, hogy a meccsen a játéké lesz a főszerep. Jó hír, hogy végre megérkezett a Marso-Vagép NYKK-hoz az amerikai srác, az előjelek alapján Kmézics mester ütőképes csapatot hoz majd össze,. akikért érdemes lesz kimenni a csarnokba. Sajnálom, hogy a férfi kézilabdázók csak a második vonalban játszanak. Remélem az új vezetés visszahozza őket az élvonalba, a csapat pedig a szurkolókat csalogatja majd vissza a meccsekre. A női röplabdázóink is a hétvégi bajnoki rajtra készültek a tornán. Az papírforma volt, hogy az első helyen végzett az NRK, bízom benn, hogy a bajnokságban is sok győzelmüknek tapsolhatunk– így Virtics Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!