szon-sportoldal

2008.09.03. 11:37

Főszponzor nélkül maradt az NRK

<p>Ludvig Zsolt ügyvezető, vezetőedző aláírásával sajtóközleményt adott ki a Betonút-NRK-Nyíregyháza, amely aszerint a női röplabdaklub főszponzor nélkül maradt, ami krízis helyzetet idézhet elő. Íme a klubevezető mondatai.</p>

„Egy 2003 óta tartó jó szponzori együttműködés ért véget idén a csapat és az E.on Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt. között. A 2003-2004-es bajnoki szezonban névszponzorként is szerepet vállaló cég idén a szezon kezdetekor jelezte a klub vezetése felé, hogy nem tudja a jövőben segíteni a munkánkat, s a magyarországi sportélet több szponzoráltjának szerződését sem hosszabbítja meg.

A csapat 11 éves történetében egy nagy krízist épp az E.on szponzorációja oldott meg, de könnyen lehet, hogy most általuk kerülünk nehéz helyzetbe. Problémáink ellenére köszönjük az E.on Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt. és az E.on Hungária Zrt. ötéves szponzorációját, s reméljük, hogy az ezidő alatt szerzett egy bajnoki- és két kupaaranyunk, két bajnoki és három kupa második helyünk, egy bajnoki harmadik helyünk, valamint a Bajnokok Ligája, Élcsapatok Kupája, CEV Kupa és Közép-Európai Liga részvételeink a cégcsoport megelégedésére szolgáltak és elismertségét fokozták a térségben.”

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!