szon-sportoldal

2008.10.07. 15:47

Döme a Szpari öltözőjében!

<p>Váratlan, de annál boldogabb vendég toppant a Szapri öltözőjébe szombaton este, a Diósgyőr elleni mérkőzés előtt.Nagyon kíváncsi volt már kedvenceire, Ramosra és Apostura.</p>

A 12 éves Marjay Döme pár percet nézelődött a rnagadóra készülő házigazda öltözőjébe, majd párszor villantak a vakuk és egy nagy élményt örökítettek meg.
-  Nagyon szerettem volnba bejutni a Szpari öltözőjébe, megnézni hogyan készülnek a játékosok egy meccsre, egyáltalán hogyan néz ki egy ilyen csapat öltözője. Nagy örömömre végül sikerült és szombaton megnézhettem, hogy egy meccs előtt mi történik a játékosoknál. Nagyon tetszett és nagy élmény volt -büszkélkedik Marjay Döme.

A klub vezetői méltányolták a 12 esztendős nyíregyházi srác óhaját és megengedték, hogy pár percre bekukkantson a zárt ajtók mögé.
– Természetesen kedvencem a Szpari, ha lehet minden hazai meccsen ott vagyok. Mindegyik játékost kedvelem, de kettőt különösen. Ramost azért, mert mindig sokat fut és lelkesen játszik, ráadásul a Honvéd ellen egy nagy gólt is lőtt. Apostut pedig azért, mert mindig gólt szerez, nélküle aligha állni így a Szpari.

Döme az Apáczai hatodikosa, így érthető, hogy a foci mellett a kosárlabda  a másik kedvenc sportága. Azért azt elárulta, hogy szívesebben lenn focista. A külföldi klubok közül a Barcelonának szurkol, a játékosok közül pedig Messi a favorítja. Bizonyára, a Nuo Camp hazai öltözőjébe is bekukkantana.
– Be bizony, az lenne csak az igazán óriási élmény - válaszolta a felvetésre.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!