szon-sportoldal

2008.11.09. 20:10

Gólzáporos, fontos győzelem

<p>Nyíregyháza - Nem forgott veszélyben a Nyíregyházi KSE hazai diadala, vasárnap este nyertek Farkasék.&#160;<dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/G_lz_poros__fontos_gy__337_zelem_2008_11_09/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Gólzáporos, fontos győzelem 2008.11.09." /></a></dia></p>

Ezt a meccset nyerni kell-adta ki a parancsot vasárnap este Bartha Dénes, a Nyíregyházi KSE mestere. Az NB I. B-és férfi kézilabda csapat a bujtosi csarnokban az élvonalbeli szegedi gárda fiókcsapatát, a dorozsmaiakat fogadta. A hazaiaknákl ugyan beöltözött Bartha Dénes, de még nem került sor a játékára. Dancsék hamar az ellenfél tudtára hozták, hogy itt nincs keresnivalójuk és hamar megléptek.

Aztán az első félidő derekán, 8-3-as állás után jött egy tíz perces nyíregyházi gólínség, amit az ellenfél kihasznált és két gólra (8–6) felzárkózott. Ráadásul Barun megsérült, a törtött bordájára kapott egy nagyot. Sikerült átvészelni ezt a kritikus időszakot és ismét felpörögtek Petőék. A második félidőben mindkét együttes rákapcsolt, potyogtak a gólok, látványos volt a játék, igaz védekezésben nem jeleskedtek a felek.

Megnyugtató volt a hazai előny, bár 21–14 után az ifiválogatottakat felvonultató szegediek öt góljára csak eggyel válaszoltak Vargáék, nem volt klétséges, hogy a nyíregyháziak nyernek és fontos két pontott könyvelhettek el.

Jegyzőkönyv

Nyíregyházi KSE-Tisza Volán II.-Dorozsma  34-31  (16-11)
Bujtosi csarnok, 100 néző, v.: Hugyela, Száva.

NYKSE: Kőrizs – Varga 2, Mórucz  5, Pető 11/2, Braun,  Dancs  4, Farkas 7/1. Csere: Felföldi (kapus), Szűcs 5.
Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 14, illetve 8 perc.  Hétméteresek: 3/3, illerve 4/2.

Mesterszemmel

Bartha Dénes: - Két fiatal csapat küzdött, sok taktikai hibát vétettünk ezért kerültünk időnként nehéz helyzetbe.

 

- Mán László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!