szon-sportoldal

2008.12.01. 17:05

Két versenyen nyomtak a mérkiek

<p>Szeged volt hétvégén az erőemelés fővárosa, itt rendezték a fekvenyomó csapatbajnokságot és a fekvenyomó Masters OB-ét. A Mérk Kinizsi versenyzői mindkét viadalon megmérették magukat.</p>

A hat fős gárda a fekvenyomó csébén a hetedik helyet szerezte meg, az öt fős Masters (40 év fölött) csapat a dobogó harmadik fokára léphetett fel. Aradi Ferenc és Gyimesi Gábor mindkét nap kiváló teljesítménnyel segítette társait, ezzel is bizonyítva a sport nem ismer korhatárt. Gyimesi Gábor az MII-es kategóriában abszolútban harmadik helyet ért el.

Fekvenyomó CSB. eredmény:
1. Tabi Fitness SE, 2.Jánoshalmi SE, 3.Orosházi Toldi SE, 4.Barcs Városi SE, 5.DEO Szeged, 6.Marwell Team Vésztő, 7.Mérk Kinizsi SE, 8.Attila Fitness Budapest, 9.Tiszaújvárosi FSC, 10.Vitalitás SE Balassagyarmat, 11.Delta TK Beled, 12.Rákóczi SE Nagyecsed, 13.Székesfehérvár.

Mérk Kinizsi egyéni eredmények:
1. Orosi József. 2. Cseketa Ferenc. 3. Aradi Ferenc. 5. Böszörményi Gergő és Plásztán József. 7.Gyimesi Gábor

Masters OB. csapat eredmények:
1.Tiszaújvárosi FSC, 2.Völgy Fitness SE Budapest, 3.Mérk Kinizsi SE.

Egyéni eredmények:
1. Görög László MI. 40-50 év. 2. Aradi Ferenc MI és 2.Haga Tibor MI, Szűcs Sándor MI., és 2. Gyimesi Gábor (MII. 50-60 év)

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!