szon-sportoldal

2008.12.15. 14:23

Talmácsi-show látványoságokkal

<p>Motoros bemutatók, labdazsonglörök és versenyautók és ajándéksorsolás lesz szerda este a bujtosi csarnokban.</p>

Párját ritkító program várja szerdán este mindazokat, akik szeretik a technikai sportágakat. A bujtosi csarnokban este hétkor kezdődik majd a Talmácsi-show, amelyen természetesen a sztárvendég a tavalyi világbajnok, idei világbajnoki bronzérmes Talmácsi Gábor lesz. A nagyszerű motoros mellett egy külön erre az alkalomra épített pályán Hidi Miki streetfighter-showjának is tapsolhat a közönség. A Talma-show része lesz Karászi Dávid és csapatának labdazsonglőr bemutatója is.

Miként arról a Kelet-Magyarország korábban beszámolt, a dombrádi fiatalember nem is olyan régen a brazíliai freestyle világbajnokságon a negyedik helyen végzett.

Motor és autókülönlegességeket is láthat majd a nagyérdemű, hiszen egy Yamaha R6-ot is megcsodálhatnak majd az érdeklődők, itt lesz Trencsényi József EVO6 és EVO9-es versenyautója, valamint Hibján József Ford Fiesta ST-je, az egyetlen bioetanollal működő versenyautó. A látványos programok között a belépőjegyet váltók (ezer forintosak a tikettek) Talmácsi-ajándékokat nyerhetnek.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!