szon-sportoldal

2010.05.10. 09:48

Előöször vesztettek pontot a nyíregyházi hölgyek

<p>Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: az NB III-ban a Nyírbátori ASE II gyakorlatilag már bajnoknak tekinhető, az NB I. A csoportban szereplő NAC Benczúr Nyíregyháza még harcban áll az elsőségért.</p>

NB I., férfi, 16. forduló

ATSK Szeged–Nyírbátori ASE 6–12
Történelminek nevezhető a győzelem, mert idegenben ezt a csapatot még sohasem sikerült legyőznie a Nyírbátornak, de ezúttal nagyon jó felkészülés után, egy ambiciózus kvertett érte el ezt a sikert. Gy.: Lukács B., Tóth Zs. 3-3, Szarka, Kiss Zs. 2-2 és a Szarka, Tóth Zs. és a Lukács B., Tóth Zs. páros.

A Jászberény–Apagy SE mérkőzést elhalasztották.

NB I. A csoport, női, 11. forduló

NAC Benczúr Nyíregyháza–Eger 9–9
Ebben a bajnokságban először vesztett pontot a nyíregyházi csapat, amely több mint négy és fél órás csatát vívott a két védő stílusú játékost bevető egriek ellen. A bajnoki cím sorsa a Statisztika elleni mérkőzéseken dől el. Gy.: Mura, Fajcsák 3-3, Karádi, a Mura, Fajcsák és a Karádi, Badarász páros 1-1.

NB III., férfi, 20. forduló

Nyírmadai ISE–Nyírbátori ASE II 7–11
Az újabb rangadó megnyerésével továbbra is élen áll a „kis” nyírbátori csapat, még közelebb kerülve a bajnoki címhez. Gy.: Szabó S. 3, Pacuk P., Paszternák 2-2, illetve Bánhidi, Majoros B. 3-3, Szöllősi T. 2, Tóth M., a Szöllősi T., Bánhidi és a Majoros B., Tóth G. páros 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–TEVA-Debrecen SE II 11–7
Az alsóházhoz tartozó vendégcsapat ellen magabiztosabb győzelemben bíztak a naményiak, de a lényeg, hogy begyűjtötték a két pontot. Gy.: Sztoj, Szilágyi Z. 3-3, Misák 2, Sugta, a Sztoj, Szilágyi Z. és a Misák, Sugta páros 1-1.

Várda ASE–Hajdúnánás 5–13
Továbbra is csak küszködik a kisvárdai csapat, így már nem is meglepő, hogy a sereghajtónak a közvetlenül előtte álló hajdúnánásiak ellen sem sikerült megszereznie első győzelmét. Gy.: Arady 4, Újvári 1.
További eredmények: Hajdúszoboszló–TEVA-Debrecen SE I 4–14, Debreceni ABE–TEVA-Debrecen SE III 13–5.
A 19. fordulóból elhalasztott mérkőzésen

Nyírmadai ISE–Vásárosnaményi SZSE 8–10
Ezzel a vereséggel elszálltak a nyírmadai bajnoki álmok. Gy.: Pacuk P. 3, Paszternák, Szabó S. 2-2 és a Paszternák, Szabó S. páros, illetve Misák, Sztoj 3-3, Szilágyi Z. 2, Sugta és a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1-1.
A 22. fordulól előrehozott mérkőzésen

Nyírbátori ASE II–Hortobágy LSE 12–6
Ezzel a győzelemmel gyakorlatilag bajnoknak tekinthető az utolsó meccsén a Hajdúnánást fogadó bátori legénység. Gy.: Majoros B. 4, Tóth M. 3, Bánhidi, Tóth G. 2-2 és a Majoros B., Tóth G. páros.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!