szon-sportoldal

2010.07.27. 10:33

Madarászékkal szárnyalhat a Gyulaj

<p>A fiatalok bevetésétől eddig sem rettentek meg a nyírgyulaji futballvezérek – a megyei első osztályú csapatban ősszel újabb titánok bukkannak fel.</p>

Az egyaránt húsz esztendős Berecz András és Madarász Tamás igazolását tervezi ugyanis a legutóbbi bajnoki évadban újoncként megkapaszkodó, az előzmények ismeretében (felkérésre vállalták az indulást az utolsó pillanatokban...) különösen elismerésre méltó tizenharamadik helyen végző egyesület. Mindkét üdvöske Nyírbátorból érkezhet, Pénzes András pedig Kislétáról. A bal oldali védőként harcba dobható labdarúgó tökéletesen illeszkedik a képbe, hisz csupán tizennyolc esztendős.

Ami a távozókat illeti: nos, érzékeny veszteség lehet a megbízható hátvéd, Bécsi Krisztián jövőbeni hiánya, aki az „osztálytárs” Nyírbátort választotta. A nyírgyulaji színekben eleddig kölcsönben szereplő Kocsis Zoltán visszatért Nyírvasváriba, míg Pápay Balázs munkahelyi elfoglaltsága miatt Kecskemétre költözött, értelemszerűen rá sem számíthat a szakmai stáb. Persze, Lukács Tibor edző bizonyította már, hogy legkényesebb szituációból ki tudja magát vágni, így a némiképp átalakult gárda továbbra is jó kezekben van, bízhat az eredményes szezonban.

A gyulajiak ez idáig két előkészületi meccset játszottak – mindannyiszor a feljutást frissen kiharcoló, a megye egyben bemutatkozásra való Nagyszekeressel találkoztak, amely előbb hazai pályán 2–1-re győzött, majd a visszavágó 4–4-es döntetlennel zárul.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!