szon-sportoldal

2010.07.12. 08:48

Minden szinten erősítő Tiszakanyár

<p>A nyári hőségriadó sem forgatja fel fenekestül a tiszakanyári futballcsapat programját.</p>

Elvégre az elmúlt évadban a bajnoki címre hajtó, arról az utolsó pillanatokban lecsúszó NB III-as egylet gyaníthatóan a következő szezonban is meghatározó szerepre tör a Tisza-csoportban. Ennek megfelelően fittyet hányva szaharai hőségre becsülettel készül a keret – továbbra is Gerliczki Máté irányításával.

A fiatal szakvezető nyilvánvalóan arra törekszik, hogy minél hamarabb összeálljon az ősszel csatába vethető gárda. Egyelőre annyit tűnik bizonyosnak, hogy Vicickó László távozik – a középpályás Cigándra tart. Gombkötő Zoltán is elköszönt, kérdéses a védő Kiss Gábor jövője, aki hírek szerint Nagyhalászban folytathatja, miközben több erősítést jelentő labdarúgó neve felmerült, ugyanakkor nevekkel még nem szolgáltak az elöljárók. Annyi szivárgott ki csupán, hogy minden csapatrészben acélosodik a Kanyár: négy, legfeljebb öt játékos érkezése várható....

A Gerliczki-legénység már a hét végén edzőmeccsen mutatta meg magát: a megyei másodosztályú Újdombrádot 13–0-ra verte, mégpedig úgy, hogy Marics Gábor és Simon Gergő egyaránt négy-négy gólt szerzett. A következő fellépése szombaton lesz a gárdának, amikor az „osztálytárs” Ibrányt fogadja (10 óra).

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!