szon-sportoldal

2010.09.30. 09:11

A tippmixen négy vagy több gólra rakná...

<p>A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.</p>

Díjözön-csoport

Tippel: Kocsis Pál, a Nyírvasvári edzője.

Vasárnap.

Nyírpazony (8.)–Kölyök SC (16.): – A Nyírpazony van olyan jó csapat, hogy az ügyes, lelkes „kölykök” ellen megszerzi a három pontot.

Vasmegyer (15.)–Geszteréd (5.): – A Vasmegyer idegenbeli bravúrpontja már jelent valamit, de nem kell elfelejteni az újonc, lendületes Geszteréd teljesítményét. A mérkőzés háromesélyes.

Apagy (13.)–Napkor (11.): – A szomszédvári rangadón az dönthet, ki akarja jobban a sikert! Az Apagy mellett az évek óta ebben az osztályban megszerzett rutin, a Napkor mellett pedig az újonccsapatok lendülete szólhat.

Nyírlugos (2.)–Kállósemjén (4.): – A Nyírlugos otthon nem engedheti meg magának a botlást, ha komoly terveket dédelget. Ehhez, persze lesz egy-két szava a Semjénnek is.

Levelek (6.)–Ófehértó (10.): – Úgy gondolom, a szomszédvári rangadón, amely szikrázó, kemény, jó mérkőzés lesz, a hazai pálya előnye dönthet – de most akkor, ki van otthon?

Máriapócs (14.)–Nyíribrony (7.): – A pócsi csapat, ha legalább otthon nem csipkedi magát, nehéz helyzetbe is kerülhet. Jó csapat látogat hozzájuk, a tippem hazai szempontból: minimum iksz.

Kálmánháza (12.)–Nyírbogdány (9.): – Ha a Kálmánháza a nagyon nagy pofonok után talpra tud állni, akkor van esélye a jó formában lévő vendégcsapat ellen.

Nyírvasvári (3.)–Nagykálló (1.): – Az Ibrony elleni meccsen végre helyezésünkhöz méltón futballoztunk, ha ezt a formát átmentjük erre a rangadóra, akkor a Kálló pont nélkül távozik tőlünk. Nagyon bízom a csapatban, hogy beveszi „Buda-várát”.

Selyember-csoport

Tippel: Sós Sándor, a Pusztadobos edzője.

Vasárnap.

Anarcs (14.)–Kék (1.): – Az anarcsiaknak nem igazán sikerült tippelniük az elmúlt héten. Biztos közelebb leszek a helyes eredmény jóslásához, mint ők: 1–5.

Vaja (11.)–Záhony (2.): – A Záhony kitűnő csapat, legutóbb kapott egy jobbos pofont, csak nehogy, Vaján megkapják a párját.

Petneháza (12.)–Újdombrád (13.): – A Petneháza otthon bárkire veszélyes, minket is elkalapált, meglehet, így tesz az Újdombráddal is.
Pátroha (4.)–Szabolcsveresmart (16.): – „GólGazdag” mérkőzés, hazai főszereplőkkel.

Dombrád (3.)–Tiszamenti SE (7.): – A tippmixen négy, vagy több gólra raknám... Remélem, Gusztiék rúgják a többet.

Fényeslitke (9.)–Rohod (5.): – Nem tudom, milyen szerencsétlenek lesznek a vendégek Fényeslitkén, bármi előfordulhat.
Nyírtass (15.)–Pap (6.): – A hazaiak gyenge kezdés után továbbra is vegetálnak.

Pusztadobos (10.)–Demecser (8.): – Újra gólzáporos mérkőzés lesz, a közönség biztosan jól szórakozik majd, nekünk pedig hazai pályán mindenképpen nyerni kell. Ezúton szeretném a csapat nevében megköszönni polgármester-asszonynak az eltöltött nyolc esztendőt, sok sikert kívánunk neki a nyugdíjas évekre.

Carmo-csoport

Tippel: Drabik Tibor, a Nyírmeggyes elnöke.

Szombat.

Beregdaróc (9.)–Nábrád (7.): – Nehéz dolga lesz a mostanában jól játszó Nábrádnak a harcos hazaiakkal szemben. Döntetlenre tippelek.

Csenger (3.)–Porcsalma (10.): – A Porcsalma kezdi elkapni a fonalat, ugyanakkor lehet, hogy ez a lendület is kevés lesz a Csenger otthonában.

Tisztaberek (6.)–Nagydobos (8.): – Ha nem lesz lakodalom Nagydobososn és a vendégek elmennek a mérkőzésre, bármi megtörténhet. Talán a hazai pálya előnye a Tisztabereknek kedvez.

Tyukod (15.)–Nyírcsaholy (1.): – ATyukod most megszoríthatja a listavezetőt, mivel a Meggyes ellen – az egyébként jól védő, de sportszerűtlen csaholyi kapus – súlyos sérülés okozása miatt kiállíttatta magát. Háromesélyes mérkőzés.
Nyírmeggyes (2.)–Tiszakóród (4.): – Reméljük, jó mérkőzésen megszerezzük a három pontot, mivel a tiszakóródi csapat jó erőkből áll, nem lesz könnyű dolgunk.

Vasárnap.

Tunyogmatolcs (13.)–Vámosoroszi (11.): – Mindkét csapat kétarcú ebben a szezonban, így a totón is nehéz lenne fogadni erre a meccsre. Talán a lelkes hazai közönség segítségével otthon maradhatnak a pontok.
Mérk-Vállaj (12.)–Kölcse (5.): – A Mérket segítheti lelkes közönsége, a Kölcse viszont idegenben is jól tud játszani. A vendégek sikerére tippelek, de szoros mérkőzés lesz.

Gelénes (16.)–Szatmárcseke (14.): –A szatmárcsekei csapatnak nem hiszem, hogy ez a mérkőzés gondot okozhat, ha odafigyel, akár nagyobb különbséggel is nyerhet.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!