szon-sportoldal

2010.09.09. 09:54

Beregdaróci vengészeretet – a pályán kívül

<p>A labdarúgó megyei II. osztály 5. fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén (kezdés: 16 óra, ifi: 14).</p>

Díjözön-csoport
Tippel: Kákóczki István, a Kállósemjén játékos-edzője.

Vasárnap.

Ófehértó (8.)–Kálmánháza (4.): – Jó mérkőzésnek nézhetünk elébe. a pillanatnyi forma fog dönteni.
Napkor (14.)–Máriapócs (7.): – Az újonc, ha kihasználja a hazai pálya adta előnyöket, akkor szoros meccsen nyerhet.
Geszteréd (9.)–Levelek (10.): – Ha a tabellán a döntetlenek számát nézzük, akkor talán a pályán is ez lesz az eredmény.
Nyírpazony (11.)–Nyírlugos (1.): – A Nyírlugosnak nehéz lesz megtartani hibátlan mérlegét Pazonyban, tippem: döntetlen.
Vasmegyer (15.)–Apagy: (12.) – A hazaiak mindent megtesznek, hogy begyűjtsék a három pontot.
Nyíribrony (13.)–Nyírbogdány (13.): – Ha az ibronyiak kiheverik a múlt heti pofont nehéz lesz a bogdányiaknak pontot szerezni.
Nagykálló (3.)–Kölyök SC (16.): – Sajnos, a „kölykök” nem ezen a mérkőzésen fogják megkezdeni a pontgyűjtést.
Kállósemjén (5.)–Nyírvasvári (2.): – A múlt heti botlásunkat szeretnénk győzelemmel feledtetni.

Selyember-csoport
Tippel: Karasz Lajos, a Záhony edzője.

Vasárnap.

Szabolcsveresmart (16.)–Nyírtass (15.): – Mindkét csapat beragadt a rajtnál. Az újonc Szabolcsveresmart van nehezebb helyzetben az osztályváltás miatt. Háromesélyes mérkőzés.
Újdombrád (8.)–Fényeslitke (12.): – Az Újdombrád kicsivel jobban rajtolt, a Fényeslitke viszont eredményesebb lehet, ha egységes lesz és helyzeteit jól használja ki. Vendégsiker is elképzelhető.
Demecser (6.)–Dombrád (5.): – A Demecser legutóbb idegenben, Litkén szerzett három pontot, ami figyelemre méltó. Feljövőben van a jól összerakott hazai csapat, remélem, nyernek ezen a meccsen.
Anarcs (13.)–Petneháza (10.): – Súlyos vereséget szenvedett az anarcsi csapat az előző fordulóban, amit nem könnyű feldolgozni. Azonos képességű csapatok csatájában döntetlent várok
Vaja (9.)–Pusztadobos (14.): – Mindkét csapat ikszelt az elmúlt fordulóban. A Pusztadobos a jól igazoló Kéknek rúgott négy gólt, ami eredményes támadójátékot feltételez. Úgy vélem, a rutinosabb vendégek hatékonyabb támadójátékkal nyernek.
Tiszamenti SE (11.)–Pap (7.): – A gergelyiugornyai csapatnak úgy látszik, nem igazán megy a játék, de otthon hozni szokta a pontokat. Most is ez várható...
Kék (4.)–Rohod (3.): – A kéki együttes magasabb osztályokat megjárt, rutinos, kiváló játékosai nagyban segítik az eredményes szereplést. Biztos hazai győzelem.
Záhony (2.)–Pátroha (1.): – Tiszteljük a jó játékosokból álló, jól összerakott vendégek eddig elért pont és gólgazdag eredményeit. Bízom csapatunkban és az elvégzett munkában, ennek megfelelően hazai környezetben kitartó, valamint visszatérő szurkolóink kiszolgálása érdekében, ha minimális különbséggel is, a győzelem a célunk.

Carmo-csoport
Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője.

Szombat.
Kölcse (4.)–Tyukod (15.): – A vendégcsapatnál nem találják a góllövő cipőket, így a hazaiaknak a győzelem megszerzése nem lesz végrehajthatatlan feladat. Persze nem árt odafigyelniük, mert minden sorozat véget ér egyszer.
Vámosoroszi (8.)–Tisztaberek (5.): – Kemény meccsnek ígérkezik, mindkét csapat agresszív támadófocit játszik. Ismerik egymást a felek, nem hiszem, hogy nagy meglepetést tudnának a másiknak okozni. Egy váratlan megoldás dönthet. Úgy érzem, a vendégek győznek majd, még ha picit haragszom is rájuk, hiszen egy felesleges lökés miatt egyik legjobb játékosom az ágyat nyomja súlyos sérüléssel a hétvégi meccs óta. Jobbulást Oszika!
Nábrád (16.)–Tiszakóród (7.): – A nábrádiak mindenképpen javítani szeretnének majd az elveszített mérkőzésük után, és ez a motíváció elég kell, hogy legyen hazai pályán. Persze. ha az akarathoz nem társul jó játék kellemetlenné is válhat az otthoni környezet.
Beregdaróc (9.)–Csenger (3.): – Bár még mindig egy hatalmas gombóc van a gyomromban a múlt heti furcsa vereségünk miatt, mégis nagy várakozással tekintek a Csenger elleni mérkőzésre. Igazán nagy öröm számunkra, hogy egy város csapatát fogadhatjuk a mi pici és szép településünkön. Vendégszerető emberek, remek körülmények várják őket, szóval remélem, hogy jól fogják érezni magukat nálunk. Kivéve azt a 90 percet a pályán, ott igyekszünk borsot törni az orruk alá.

Vasárnap.

Nagydobos (14.)–Gelénes (13.): – A nagydobosiak nincsenek túl jó passzban, a vendégek viszont egy sikerrel a hátuk mögött, feldobva érkeznek a mérkőzésre. Ha a Gelénes okosan és bátran focizik újabb három ponttal gazdagodhat. Főleg, ha Kokas Attila igazán formába lendül. Szomszédok, így én nekik szorítok., egy kicsit hadd legyek elfogult.
Porcsalma (12.)–Nyírmeggyes (2.): – Ez az a mérkőzés, amelyen meglepetés lenne a hazai pontszerzés. A Nyírmeggyes remek erőkből álló gárda, amely végig nyomás alatt képes tartani az ellenfelét. Persze, ők is kifoghatnak gyengébb napot, de nem hiszem, hogy ezt most következik be.
Tunyogmatolcs (10.)–Mérk-Vállaj (11.): – Gratulálok a mérkieknek első győzelmükhöz a megye II-ben. Újoncként mi is tudjuk milyen nehéz megszerezni azt. De azt hiszem, egyelőre marad is az a múlt hét végén megszerzett három pontjuk. A Tunyogmatolcs hozza a kötelezőt hazai környezetben.
Nyírcsaholy (1.)–Szatmárcseke (6.): – Eddig, ha Nyírcsaholy településről hallottam hírt Hanusi Péter barátom, ha Szatmárcsekéről Sarkady Pál barátom jutott mindig eszembe. Tudom, mindkét polgármester nyomon követi a csapata sorsát, de közülük most azt hiszem Hanusi Peti lesz a boldogabb. A Nyírcsaholy nem engedi ki a kezéből a győzelmet, de azért nem lesz sétagalopp.

- Koncz Tibor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!