szon-sportoldal

2010.09.15. 09:42

Egy meccsre betiltották a szalkai pályát

<p>Mint arról beszámoltunk, a Szi-Zo Sport megyei első osztály ötödik fordulójában letudott Mátészalka–Nagyszekeres (2–4) mérkőzést követően a hazai szurkolók egy csoportja megrongálta a játékvezetőket szállító gépjárművet, ráadásul megpróbálták megakadályozni a „sporik” távozását.</p>

Nos, büntetés nem maradt el: a fegyelmi bizottság rendezési hiányosság miatt egy mérkőzésre betiltotta a szalkai pályát, mindemellett a vétkes egyesületet három hazai összecsapásán szövetségi ellenőrt köteles fogadni.

Mivel a határozat szerint az MMTK-nak húsz kilométeres távolságon kívül kell megrendezni a soros bajnoki találkozót, a vezetőség – a két egyesület közötti jó kapcsolatra építve – a nyírbátoriakhoz fordult segítségért. Nem hiába. A megállapodás értelmében a bátori létesítményben játsszák a szombaton esedékes Mátészalka– Nyírkarászt (kezdés: 16 óra) meccset.

A megyei másodosztály Selyember-csoportban szereplő Nyírtass edzőjét, Lévai Csabát két hétre mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta a testület. Az utolsó helyen posztoló gárda trénerének bűne az Anarcs ellen 1–0-ra elbukott mérkőzés után tett nyilatkozata volt, mely így hangzott: „Gratulálok a szövetségben lévő „kiskirályoknak”, mivel egy jogos győzelmet vettek el tőlünk”.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!