szon-sportoldal

2010.10.09. 17:22

Annyira megijedtek, hogy csak a végén döntöttek...

<p>A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei első osztály 11. fordulójának nyitányán két métkőzést játszottak szombaton.</p>

Nyírbátor–Nagyszekeres 1-0 (0-0)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Szíjjártó. Nyírbátor: Tóth Sz. - Bécsi K., Czerula, Kurucz Z., Tóth T. (Székelyi), Kléninger, Tóth B. (Lengyel L.), Szarka I.(Csoba D.), Pálvölgyi, Kovács I. (Kerekes), Erdei Z. Edző: Lőrincz Sándor. Nagyszekeres: Mudri - Homoki J., Pljutyinszkij, Márton J., Kiss I. (Országh Zs.), Chiodrenu (Szabó P.), Bartha K. (Koza), Fábián R. (Both A.), Pál Á., Szilágyi L. (Somogyi L.), Costea. Edző: Della Sándor. Az első félidőben 11-est hibázó vendégek lelkes, kemény játékukkal megnehezítették a hazaiak győzelmét. Gól: Erdei Z. (11-esből). Kiállítva: Márton J. (89.perc). Ifi: 3-0. (Tudósító: Balla István)

Lőrincz Sándor: – Annyira megijedtünk, hogy a 90. percig vártunk a mérkőzés eldöntésével. Egyébként, amit az ellenfél kihagyott, mi berúgtuk.

Della Sándor: – Az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, viszont a folytatásban a Bátor akarata érvényesült. Remélem, most mindenki örül, mert pontokat veszítettünk...

Tiszabecs–Rakamaz    3-0 (1-0)

Tiszabecs, 100 néző, v.: Kristán. Tiszabecs: Gergely I. - Nagy P., Moss, Rapos, Radács, Fedor A., Riskó (Máté G.), Bornemisza, Marinas (Csokai), Rapljuk, Varga Z. (Páter) Edző: Szécsi Zoltán. Rakamaz: Farkas L. - Kiss A., Galambosi Zs., Hensperger, Venczel L., Bodnár Cs., Borbély P., Gáspár, Balogh R., Anderka, Bodnár K. (Suskó). Edző: Veigli Géza. Bár a mezőnyben a hazaiak jobban játszottak, a második félidő derekán a vendégek három ziccert is elpuskáztak.  Gól: Bornemisza, Fedor A., Rapljuk. Ifi: 1-4.

Szécsi Zoltán: –A kispadnál árnyék volt, kicsit fáztam. Hűvös van már, na...

Veigli Géza: – Nem volt benne ez az eredmény a meccsben, amelyet csak magunknak köszönhetünk. Amíg ugyanis mi mindent kihagytunk, a hazaiak abból is gólt szereztek, amiből nem akartak....

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!