szon-sportoldal

2010.10.31. 16:53

Záhony kistérségi asztalitenisz-csapatbajnokság

<p>A hagyományokhoz híven ismét megrendezésre kerül Záhony város amatőr asztalitenisz-csapatbajnoksága, mely ezúttal - a rendezők szándéka szerint - egyben kistérségi verseny lesz.</p>

A Záhonyi VSC szabadidősport-, és a helyi önkormányzat humán bizottsága által szervezett torna célja, a rendszeres sportolási lehetőség biztosítása, a szabadidősport keretein belül. Nevezni november 24- ig lehet, ám csak Záhony indíthat korlátlan számú csapatot, a kistérség további 10 települése egyet-egyet, igazolt aktív versenyző nem állhat asztalhoz. A dobogón végző együttesek oklevelet, a legjobb kistérségi, illetve határvárosi gárda, külön serleget kap.

A mérkőzések keddi és csütörtöki napokon a club székházában fognak zajlani, ahol ütőt és labdát biztosítanak. Bővebb információ Erdei Árpádtól, a ZVSC ügyvezető elnökétől kérhető, a részletes versenykiírás a sportegyesület honlapján (http://www.zvsc.hu/) olvasható.

- Köles Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!