szon-sportoldal

2010.11.16. 09:27

Ifjabb Fekete az élen, hárman az első négyben

<p>Bár az időjárás még szabadtéri verseny megrendezését is lehetővé tette volna, a versenynaptár szerint a fedeles idény vette kezdetét a hétvégén.</p>

A szirmabesenyői Balogh-ligeten megrendezett országos sorozat selejtezőjének első fordulójában a tizenhét kettesfogatnak közel a fele, nyolc volt szabolcs-szatmár-beregi. Ha már ott voltak, meghatározó szerepet töltöttek be megyebeli versenyzőink, akik közül hárman is az első négy helyezett között végeztek. Külön kiemelendő ifjabb Fekete György (Nyíregyházi Főiskola SE) teljesítménye, aki hatalmas fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt.

A következő etap december 11-én lesz a borsodi településen, de addig sem lesz csend a megyebeli fogathajtó-életben, hiszen a szabadtéri teljesítményével Kovács Szabolcs (Bokortanyák LSE) kiharcolta a részvételi jogot a december 3-5. közötti budapesti Világkupa-futamon való részvételre.

Fogathajtás

Országos fedeles sorozat, selejtező, 1. forduló, Szirmabesenyő

Kettes fogatok, a megyebeli versenyzők eredményei: 1. ifj. Fekete György (Nyíregyházi FSE), 2. Hepp Róbert (Napkor), 4. Ferenczi Zsolt (Kálló-Földgép SE), 7. Bukovinszki Zoltán (Nyírségi LTE), 9. ifj. Jáger Sándor (Nyírségi LTE), 10. Vass Szabolcs (Ópályiak BK), 11. Magyar Zsolt (Kálló-Földgép SE), 14. Kiss Gyula (Nyírbátori LSE).

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!